پاسخ به:سوالات راسخونی
پنج شنبه 27 اسفند 1394 10:17 PM
1- کاربر عزیز راسخونی شما چگونه با انجمن راسخون آشنا شده اید؟
یادش بخیر .... 4 سال میشه دیگه اره دنبال نرم افزار میگشتم با جستجو اومدم سایت راسخون و برای دانلود کردن عضو راسخون شدم و در اوایل برای دانلود نرم افزار میومدم ولی بعدش خودش رو تو دلم جا کرد و اومدم زیاد وقت گذاشتم
2-مدت زمان آشنایی با راسخون را بیان فرمائید؟
4 سال موک تمام
3-در شهری که شما زندگی می کنید چه شیوه ای را جهت جذب کاربر پیشنهاد می دهید؟
در شهر ما تا حالا بهش فکر نکردم ولی چون حوزه علمیه داریم میشه طلاب در جلسه های شجره طرح صالحین سایت راسخون رو به عنوان یه سایت مفید و مناسب به جوانان و کودکان توصیه کنن من خودم که عمل میکنم و به همه توصیه میکنم
بعد یه چیز دیگه که خیلی مهم بود و برای من پیش هم اومده من کیف و پیراهنی رو که ا ز راسخون گرفته بودم استفاده میکنم خیلی ازم پرسیدن و من راسخون رو معرفی کردم
4- به نظر شما سایت راسخون را چند درصد از مردم شهر شما می شناسند؟
اقا مگه ما مرکز امار هستیم خخخخخخخخخخخخخ وای مردم از خنده
این رو هم نمیدونم ولی شاید 60 درصد نمیدونم
5- پیشنهاد و انتقاد سازنده و نقاط ضعف و قوت را سخون( بالاخص انجمن راسخون) را بیان فرمایید؟
سوال سختی پرسیدین اونم تو در تو خخخ
پیشنهاد که زیاد و من تو هر قسمتی که میتونم پیشنهاداتم رو اراعه میدم ولی یه پیشنهاد الان یهویی به ذهنم رسید از این اجناس که قبلا میذاشتین مثلا کیف با ارم راسخون فکر کنم قیمتش هم خیلی کم بود از اینا بیشتر بزارین بعد من دهنم مو دراورد از بس گفتم از وسایل سوغات اصفهان هم بزارید حداقلش اینه با خرید های اصلی از اونا هم خریداری میشه البته با قیمت نسبتا کم ها چون همه هست دیگه مثلا گز و .... از اینا دیگه خخخخ
انتقادی ندارم فعلا
غزال خوش صدا توئی ، راسخون
شیرین تر از عسل توئی ، راسخون
بین تموم سایتهای اینترنت
نگین بی بدل توئی ، راسخون