املت قارچ
پنج شنبه 20 اسفند 1394 8:33 AM
۴ عدد تخممرغ، ۱ عدد فلفل دلمهای رنگی (ریز خرد شده)، ۱۰ عدد قارچ کوچک (خرد شده)، ۲ عدد گوجهفرنگی (ریز خرد شده)، ۱ عدد پیاز خرد شده، ۱/۴ قاشق چایخوری نمک، ۱/۴ قاشق چایخوری زردچوبه، ۲ حبه سیر (رنده شده و کاملا اختیاری)، روغن زیتون به میزان لازم، ۱/۲ فنجان پنیر موزارلا یا پارمزان (رنده شده)، فلفل به میزان لازم
ابتدا مقداری از روغن زیتون را درون ماهیتابهای با سایز متوسط ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس پیاز خرد شده را درون روغن ریخته و اجازه دهید سبک شده و به رنگ طلایی روشن تبدیل شود.
پس از طلایی شدن پیاز، نوبت اضافه کردن سیر و زردچوبه به آن است. سپس به مدت ۱ الی ۲ دقیقه مواد درون ماهیتابه را با قاشق هم زده تا بوی خامی زردچوبه از بین برود. اکنون نوبت اضافه کردن فلفل دلمهای به مواد داخل ماهیتابه است. ۵ دقیقه زمان نیاز است تا فلفلها همراه با بقیهی مواد با حرارت ملایم طبخ شود.
در ظرفی جداگانه، مقدار کمی از روغن زیتون را اسپری کرده و حرارت را زیاد کنید. قارچها را درون آن ریخته و سعی کنید مرتب هم بزنید. هنگام طبخ قارچ، آب درون بافتهای آن خارج شده و باعث آب انداختن به غذا میشود. به همین دلیل، آنها را جداگانه سرخ کنید. پس از چند دقیقه، قارچها نیز سرخ شده و حجم آن کاهش مییابد.
قارچهای سرخشده را به مواد دیگر اضافه کرده و به آرامی مواد را با یکدیگر مخلوط کنید. نمک، فلفل و گوجهها را نیز به آنها اضافه کنید و باز هم به مخلوط کردن و همزدن آنها ادامه دهید.
اکنون زمان اضافه کردن تخممرغها به سایر مواد درون ماهیتابه است. اما باید توجه داشته باشید که قبل از ترکیب کردن تخممرغها، آنها را درون ظرفی دیگر شکسته و مخلوط کنید تا ترکیبی یکدست بدست آید. سپس به بقیهی مواد اضافه کنید.
اجازه دهید تخممرغها خود را گرفته و بعد از آن، با همزنی مخصوص، به مخلوط کردن تمامی مواد درون ماهیتابه بپردازید. پس از پخت کامل مواد، آن را درون ظرفی مناسب ریخته و بلافاصله پنیرهای رنده شده را روی مواد بریزید. غذا آمادهی سرو است.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست