هندوانه ادویهدار کبابی
چهارشنبه 19 اسفند 1394 10:03 PM
هندوانه ادویهدار کبابی
• تعداد: 10 نفر
• زمان آماده سازی: 40 دقیقه
• زمان مزه دار شدن: 2 ساعت
• زمان پخت: 8 دقیقه در دمای 400 درجه فارنهایت
مواد لازم
• شربت چیلی*
• سه پیمانه تکه یا توپی طالبی
• سه پیمانه تکه یا توپی خربزه
• سه پیمانه تکه یا توپی هندوانه بدون تخمه
• سیخ چوبی
• 115 گرم ژامبون (6 ورق)
• یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
• یک قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی
• نصف قاشق چایخوری پاپریکا
• نصف قاشق چایخوری پودر زیره سبز
• گشنیز خرد شده
طرز تهیه
1. شربت چیلی را آماده کنید. (دستور آن در ادامه مطلب نوشته شده است). تکه های طالبی، خربزه و هندوانه را داخل کیسه پلاستیکی بزرگ بریزید. شربت چیلی را داخل آن بریزید و هم بزنید تا شربت به خورد آنها برود. کیسه را حدود دو تا چهار ساعت داخل یخچال بگذارید. سپس تکه های میوه را داخل آبکش بریزید تا شیره اضافه آنها گرفته شود. در آخر آنها را به سیخ بکشید.
2. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. ژامبون را به صورت نوارهای باریک برش دهید و روی ورقه روغنی بچینید. به مدت 6 تا 8 دقیقه آنها را بپزید تا برشته شوند. سپس روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن آن گرفته شود.
3. در یک کاسه کوچک، شکر قهوه ای، یک قاشق چایخوری پودر چیلی، پاپریکا، زیره سبز و 1/8 قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید. از این مخلوط روی هندوانه، خربزه و طالبی بریزید. در آخر شربت چیلی بریزید و سرو کنید.
4. برای تهیه شربت چیلی*، یک پیمانه آب، یک پیمانه شکر و یک قاشق چایخوری پودر چیلی نیاز دارید. همه مواد را داخل قابلمه بریزید تا بجوشد. به قدری هم بزنید تا شکر حل شود و سپس از روی حرارت بردارید.