0

میگو لقمه‌ با طعم متفاوت

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

میگو لقمه‌ با طعم متفاوت
چهارشنبه 19 اسفند 1394  2:22 PM

 

میگو لقمه‌ با طعم متفاوت

 

 

اگر به فکر یک ساندویچ خوشمزه با طعم متفاوت برای همه اعضای خانواده بخصوص بچه‌ها هستید، لقمه‌های میگویی یک پیشنهاد ویژه است.

این لقمه‌ها را به‌راحتی و در زمان کم درست کنید و لذت ببرید.

 

مواد لازم برای 2-3  نفر

500 گرم میگو1 عدد هویج خلالی خرد شده2 ق س روغن‌زیتون1 ق ج کنجد1 عدد پیاز خرد شده1 پیمانه برگ کلم خرد شده2 /1 پیمانه گشنیز خرد شده3 ق س سس دلخواه10 عدد خمیر یوفکابه میزان لازم نمک و فلفلمقداری روغن برای سرخ کردن

 

طرز تهیه:
1. فر را با دمای 175 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. میگوها را با مقداری نمک و فلفل طعم دار کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا میگوها را داخل تابه سرخ کنید، سپس آنها را از تابه درآورده و در ظرفی بریزید. میگوهای سرخ شده را به کمک یک چاقوی تیز خرد کنید.
2. در یک کاسه برگ کلم خرد شده را با پیاز، هویج، گشنیز، کنجد، روغن‌زیتون، سس دلخواه و میگوهای خرد شده بریزید و آنها را خوب باهم مخلوط کنید. مقداری نمک و فلفل هم به مواد بزنید.
3. یک عدد خمیر یوفکا را روی سطح تمیزی قرار دهید. مقداری از مایه ساندویچ را روی خمیر بریزید و آن را به‌صورت لقمه‌ای تا کنید. همه لقمه‌ها را آماده کنید حالا لقمه‌ها را داخل یک ظرف مناسب که از قبل چرب کرده‌اید قرار دهید. ظرف را به مدت 12-10 دقیقه داخل فر بگذارید تا خمیر کاملاً برشته شود، سپس ظرف را از فر درآورده و لقمه‌ها را سرو کنید.
یه جور دیگه
به‌جای خمیر یوفکا از خمیر پیراشکی هم می‌توانید استفاده کنید.

 

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها