میگو لقمه با طعم متفاوت
چهارشنبه 19 اسفند 1394 2:22 PM
اگر به فکر یک ساندویچ خوشمزه با طعم متفاوت برای همه اعضای خانواده بخصوص بچهها هستید، لقمههای میگویی یک پیشنهاد ویژه است.
این لقمهها را بهراحتی و در زمان کم درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای 2-3 نفر
500 گرم میگو1 عدد هویج خلالی خرد شده2 ق س روغنزیتون1 ق ج کنجد1 عدد پیاز خرد شده1 پیمانه برگ کلم خرد شده2 /1 پیمانه گشنیز خرد شده3 ق س سس دلخواه10 عدد خمیر یوفکابه میزان لازم نمک و فلفلمقداری روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
1. فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. میگوها را با مقداری نمک و فلفل طعم دار کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا میگوها را داخل تابه سرخ کنید، سپس آنها را از تابه درآورده و در ظرفی بریزید. میگوهای سرخ شده را به کمک یک چاقوی تیز خرد کنید.
2. در یک کاسه برگ کلم خرد شده را با پیاز، هویج، گشنیز، کنجد، روغنزیتون، سس دلخواه و میگوهای خرد شده بریزید و آنها را خوب باهم مخلوط کنید. مقداری نمک و فلفل هم به مواد بزنید.
3. یک عدد خمیر یوفکا را روی سطح تمیزی قرار دهید. مقداری از مایه ساندویچ را روی خمیر بریزید و آن را بهصورت لقمهای تا کنید. همه لقمهها را آماده کنید حالا لقمهها را داخل یک ظرف مناسب که از قبل چرب کردهاید قرار دهید. ظرف را به مدت 12-10 دقیقه داخل فر بگذارید تا خمیر کاملاً برشته شود، سپس ظرف را از فر درآورده و لقمهها را سرو کنید.
یه جور دیگه
بهجای خمیر یوفکا از خمیر پیراشکی هم میتوانید استفاده کنید.