0

هم پیش غذا، هم عصرانه

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

هم پیش غذا، هم عصرانه
چهارشنبه 19 اسفند 1394  1:43 PM

 

هم پیش غذا، هم عصرانه

 

برای پخت آش گشنیز باید این مواد دم دست‌تان باشد؛ گشنیز: یک دسته، گوشت چرخ‌کرده: ۲۰۰ گرم، پیاز متوسط: ۲ عدد، برنج: نصف پیمانه، نخود و لوبیا: یک پیمانه، عدس: نصف پیمانه و نمک، فلفل، زردچوبه و روغن سرخ‌کردن

 

اما طرز تهیه این آش پرخاصیت، اول یکی از پیازها را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ کنید. زردچوبه را داخلپیاز ریخته و تفت دهید. حبوبات را بجز عدس که از چند ساعت قبل خیس داده‌اید، همراه با برنج داخل پیاز ریخته، روی آنها آب بریزید و بگذارید تا بجوشد و حبوبات نیم پز شود. در این مرحله عدس را هم اضافه کرده و اجازه دهید تا کاملا بجوشد و بپزد. گوشت چرخ کرده را همراه یک عدد پیاز رنده شده و نمک و فلفل خوب ورز دهید و به شکل گلوله‌های کوچک درآورده و درون روغن سرخ کنید. وقتی که حبوبات کاملا پخته شد، گشنیز را که خوب شسته و خرد کرده‌اید همراه گوشت‌های سرخ شده داخل آش بریزید. نمک و فلفل هم فراموشتان نشود. به این آش می‌توانید آبلیمو هم بزنید، البته چه بهتر که آبلیموی تازه باشد. آبغوره هم پیشنهاد مناسبی است. نوش جان‌تان.

 

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها