همراه با آشپزهای فرانسوی با این غذای دریایی
یک شنبه 16 اسفند 1394 11:58 AM
این میگو به میگو اسکمپی معروف است که با پوست پخته و سرو میشود و یکی از سبک های فرانسه میباشد.
مواد اولیه:
طرز تهیه:
1- میگو هارو از کمر با پوست با چاقوی اره ای برش داده.
2- رگ میگو را خارج کرده و شسته و بگذارید اب میگو خشک شود.
3- حالا در ظرفی که استیل میباشد میگو ها رو با پوست ریخته با روغن زیتون و خردل و فلفل سیاه و رزماری مرینیت کنید و در یخچال بگذارید یک ساعت بماند.
4- برنج دم کشیده را (سرگل برنج) را گرم کنید.
5- در مایتابه ای لیگر سبزیجات ذکر شده را با روغن زیتون تفت دهید به صورت نگینی خرد شوند.
6- حال در فر یا گریل میگو های خود را پخته، با رینگ استیل برنج را اسکوپ کرده و میگو هارو دور تادور بچینید.
7- اسفناج بخار پز تفت داده شده با روغن زیتون هم تاج اسکوپ برنج بکنید و با سس گرین و سس های دیگر که ذکر شد تزیین کنید.
وب سایت سوران
آفتاب آمد دلیل آفتاب گر دلیلت باید از وی رخ متاب