مواد لازم:
ماهی ترجیحن بزرگ به مقدار لازم
تخم مرغ 2 عدد
آرد سفید 2/1 پیمانه
پودر سیر 1 ق چ
نون باگت خورد شده یا کورن فلکس 1 پیمانه
سرکه 1 استکان
پیاز 1 عدد
ادویه، زعفران، نمک به میزان لازم
اول پوست و تیغ های ماهی رو جدا می کنیم. برای جدا کردن پوست ماهی، بهترین کارد، کارد اره ای تیز هست که خیلی کار رو راحت می کنه.
بعد ماهی ها رو روی تخته به صورت نوارهای عمودی برش می زنیم. می تونیم توی این مرحله ماهی رو توی کمی مخلوط سرکه با آب،ادویه، زعفرون و پیاز بخابونیم. (اگر هم فرصتش رو نداشتین مشکلی ایجاد نمی کنه. اما خب قطعن این طوری طعم خیلی متفاوتی خواهد داشت.)
در یک ظرف آرد سفید رو با پودر سیر مخلوط می کنیم. توی یک ظرف دیگه هم دو تا تخم مرغ رو با چنگال می زنیم و با کمی نمک مخلوط می کنیم و بالاخره در ظرف سوم، نون باگت درشت خورد شده یا کورن فلکس رو با ادویه می ریزیم و ماهی هامون رو به ترتیب در آرد سفید، تخم مرغ و نون باگت می زنیم و در روغن فراوون سرخ می کنیم. اسنک خوشمزه ی ما آماده ست. با سویا سس و سبزی سرو کنین. نوش جان.
فقط دو تا نکته:
یکی این که حتی المقدور از همون خورده های نون باگت (درشت) و یا کورن فلکس استفاده کنین؛ چون حالت کرانچی خیلی خوبی می گیره. اما اگه در دسترس نداشتین، پودر سوخاری هم جواب می ده اما نه با اون کیفیت.
دوم این که اگر توی حمام روغن سرخ بشه چون مدت زمان پخت پایین میاد، روغن کمتری به خودش جذب می کنه.
همین!