فارفاله میگو با سس قارچ
شنبه 15 اسفند 1394 6:01 PM
فارفاله میگو با سس قارچ
مواد اولیه
فارفاله (*پاستای پاپیونی شکل) یک بسته
میگو برای هر بشقاب 3-5 عدد
پیاز 1 عدد
قارچ 5 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر به مقدار کافی
کچاب 1 قاشق چایخوری
مایونز 1 قاشق غذاخوری
ماست 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
برای درست کردن سس قارچ:
* ابتدا پیاز را خلال نازک کرده و در کمی روغن مایع تفت می دهیم.
بعد از این که پیاز طلایی رنگ شد، قارچ را خرد کرده به آن اضافه می کنیم.
بعد از حدود 5 دقیقه از روی شعله برداشته به آن مایونز،* ماست،* کچاب و ادویه اضافه کرده و حسابی با هم مخلوط کنید.
آماده کردن میگو و پاستا:
* میگو ها را در سیخ چوبی زده و سرخ کنید. می توانید برای زیباتر شدن آن، بین میگو ها،* زیتون یا فلفل دلمه ای بگذارید.
* پاستا را مطابق با دستور روی بسته آن با مقداری آب و روغن و نمک بپزید. فلفل دلمه را خرد کرده در آب درحال جوش بریزید. بعد از نرم شدن پاستا آن را آبکش کرده و در ظرفی بریزید.
* روغن زیتون و مقداری آویشن را با هم مخلوط کرده پاستا را به آن آغشته کنید.
* سپس از سس قارچ روی آن ریخته و همراه میگو ها سرو کنید.