میگو پاک کرده 250گرم
آرد سفید به میزان لازم
آرد جوجه سوخاری با ادویه مخصوص(من از مارک ونوشه درستیدم که خیلی خوش طعمه)
تخم مرغ 2عدد
زعفران چند پر
روغن مخصوص سرخ کردن
سیب زمینی سرخ شده برای تزیین
میگوها رو که پاک کردید حتما رگ کمرش رو بگیرید بشویید و روشون مقداری نمک بپاشید.البته این پودر جوجه سوخاری ها نمک دارن پس دقت کنید در مصرف نمک.چون این روده و محل تجمع زایدات دفعی میگو هستش. روش کار مانند شنیسل هستش اما میتونین روش و خمیر فیش اند چیپس رو هم برای این کار استفاده کنید.
تخم مرغ رو به همراه زعفران خوب بزنید.زعفران بوی زخم میگو را گرفته و به خوش طعم شدن اون کمک شایانی میکنه.(برای سرخ کردن ماهی هم زعفران پودر شده رو با مخلوط ارد و ادویه هاتون قاتی کنین و بعد ماهی رو توش بزنید و سرخ کنید.)
میگوهای اماده رو در رد سفید غلطانده سپس در مخلوط تخم مرغ و زعفران زده و اغشته میکنیم و نهایتا در پودر جوجه سوخاری اماده میزنیم و در روغن سرخ میکنیم.نیاز به روغن فراوان نیس.
شعله رو پایین بیارید و اجازه بدین در حرارت پایین میگوها بپزن و هم اینکه طلایی بشن.اگه حرارت زیاد باشه ارد میسوزه و جالب نمیشه.
این غذا باسس و سیب زمینی سرخ شده و صد البته سبزی خوردن خوش طعم و خوش مزه میشه.
اگر مایل باشین از روش فیش اند چیپس برای میگوهای پفکی تون استفاده کنید:
آرد سفید 4قاشق غذاخوری
پودر خمیر مایه فوری 1قاشق مربا خوری سر پر
شکر 1قاشق غذاخوری
نمک 1قاشق چایخوری
آب ولرم 1/4 پیمانه(بسته به نوع ارد که رطوبت گیریش چقدر باشه)
ادویه،زعفران و هرچی دوس داشتین برای برطرف کردن بوی میگو
در ظرفی ارد سفید +خمیر مایه+شکر و نمک+ ادویه ها و زعفران رو مخلوط میکنیم و اونقدر اب ولرم روش میریزیم که خمیری به غلظت ماست بهمون بده. سرش رو میذاریم حدود یک ربع بمونه تا حجیم بشه و خوب پف کنه.البته هرچی خمیر مایه تازه تر بشه ور اومدن بیشتر و سریعتر صورت میگیره و بالعکس.
خمیر که اماده شد خیلی ساده ست دیگه.میگوها رو در این خمیر زده و خوب بهش اغشته میکنیم و بعد در روغن داغ که باید نسبتا فراوان باشه سرخش میکنیم با حرارت کم.
این عکس پایین به طریقه ی فیش ان چیپس و عکس بالا به روش خودم هست.میبینید که تفاوت چندانی ندارند