پاسخ به:دوره دوم وبلاگ ویژه
چهارشنبه 19 اسفند 1394 8:01 AM
نقل قول qaher313
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
ببخشید یک سئوال دارم. اصلا هدف از این طرح وبلاگ ویژه چیه ؟ توی قوانین نوشتید روزی 50 تا پست باید در وبلاگ باشه. یعنی به نظر شما با این حجم بالای ارسال که شما انتظار دارید به نظرتون کارها کیفیت مناسبی هم خواهد داشت ؟
اتفاقا بر خلاف نظر شما بنده با مختصر و مفید و پربار بودن مطالب موافقم نه پر حجم بودن آنها. برخی از پستهای وبلاگ بنده حدود یک هفته وقت بنده رو میگیرند !
البته انتقاد بنده شاید بخاطر این بوده که به درستی متوجه ماهیت این طرح نشدم. و البته پستی هم که طرح ویژه رو معرفی کرده چیز زیادی درباره هدف یا اهداف این طرح ننوشته و اونچه هم که به نظر میرسه این هست که هدف این طرح مثلا تجمیع بیشترین مطالب ممکن درباره موضوعات مطرح شده در کوتاهترین زمان ممکن است چون برای هر موضوع هم ظاهرا باید وبلاگ جدید تاسیس بشه.
در هر حال پیشنهاد می کنم بجای کمیت روی کیفیت برنامه ریزی کنید و یا اینکه بنده رو با راهنمایی خودتون از اشتباه در بیارید.
براتون آرزوی توفیق روزافزون و عاقبت به خیری دارم.
مدیر وبلاگهای آموزشهای کمیاب و Twelve Imam
یا علی ع
با عرض سلام خدمت شما
این موضوع در تاپیکی نظر سنجی شده و برخی از همراهان راسخونی هم در این مبحث با شما هم عقیده بوده اند.
در قسمت وبلاگ چندین طرح در حال اجرا می باشد که کاربران با توجه به علاقه مندی در این طرح ها مشارکت می نمایند
پاسخ سوال شما در خصوص کمیت وکیفیت در تاپیک نظر سنجی پیرامون طرح وبلاگ ویژه مطالعه فرمایید.
با تشکر از فعالیت و پیشنهادات خوب شما