چند روز قبل می خاستم غذا درست کنم و نمی خاستم با گوشت قرمز باشه. ماهی هم نداشتیم و مرغ هم خورده بودیم این روزها. دیگه تصمیم گرفتم میگو درست کنم و فکر کردم یه چیز جدید درست کنم که تنوعی بشه. القصه یه مدل ماکارونی فرمی داشتم که دقیقن به شکل لازانیاس اما در مقیاس کوچولو. میگو رو با پیاز تفت دادم و بهش رب اضافه کردم و با مقداری خیارشور مخلوط کردم و لایه لایه توی ظرف پیرکس میگو و ماکارونی ریختم. روش هم پنیر پیتزا و بعد از فویل کشیدن، گذاشتم فر. متاسفانه از بعد از پختنش عکس ندارم. بعد روی بسته ی ماکارونی رو نگاه کردم دیدم نوشته لازانت. اسم غذای ما هم شد لازانت میگو!! اسم خوبیه، نه؟!