کی می گه با برگهای تر و تازه انگور فقط باید دلمه درست کرد؟ این آش خوشمزه از آشهای محلی ارومیه هست که مناسب دیدم بازم زودتر از بقیه پستهای آماده م بذارم اینجا
مواد لازم:
لپه خیس خورده: یک سوم پیمانه
برنج: یک مشت
پیاز: 1 دونه
برگ مو تازه: نیم کیلو
شوید خشک: ا و نیم قاشق غذاخوری پر
مرزه خشک: 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل و زرچوبه
غوره یا آبغوره در صورت ترش نبودن برگها! (توضیح میدم)
طرز پخت:
همین اول بگم که من اندازه موادم کااملا چشمی بود و اصلا رعایت نکردم..اما خب مواد دستور اصلی رو گذاشتم...پیاز رو خلال و توی روغن تفت دادم .. پیاز داغ درست می کنیم با زرچوبه درست و حسابی!! برگها رو شستم و با قیچی ریزشون کردم...اینجا هنوز ریز نشده ها
لپه خیس خورده رو به پیازداغ اضافه کردم و آب جوش ریختم روش و کمی نمک و با در بسته گذاشتم بپزه..من برنج سرد داشتم (منظورم پلوی اضافه مونده از قبله) همون رو ریختم توی آش...شما برنج رو که خیس دادین کمی توش بریزین تا خووووووووووب خووووووووب مواد بپزه...برنج باید کااااملا باز بشه و لعاب بده...
سبزیهای خشک و برگها رو هم ریختم
نمک و فلفل یادمون نره..اگه لازم بود آب جوش می ریزم توش
اجازه می دیم آش خوب جا بیفته... (دوست عزیز باز نیای بگی ظرفت سوخته و کثیفه ها...شب بودو خیلی هم نور آشپزخونه من کمه !!)
برگهای تر و تازه و جوان انگور ترش و خوشمزه ن اما اگه مثل لیلا جون برگهاتون بی مزه بود کمی آبغوره یا غوره هم توش بریزین