فینگر_فود
چهارشنبه 12 اسفند 1394 6:41 PM
فینگر_فود
2-3 عدد خيار 16 عدد گوجه فرنگي گيلاسي400 گرم پنير خامه اي1/4 فنجان ماست خامه اي3 ق غ جعفري تاره خوردشده1 ق غ سير له شده1 ق چ پودر پياز1 ق چ پاپريکا2 ق چ شويد1/2 ق چ نمک1/2 فنجان پنير پارمزان رنده شده
تمام مواد سس رو مخلوط مي کنيم.
خيارها رو پوست مي گيريم و به صورت حلقه هايي به ضخامت 1 سانت مي بريم. ميتونيم از کارد دندانه اي براي زيباتر شدن تکه ها استفاده کنيم.
گو جه فرنگي هاي گيلاسي رو به صورت عمودي نصف مي کنيم.
پنیر را با قیف روی خیارها میریزیم.