0

مکالمه عربی

francesco10
francesco10
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 561

پاسخ به:مکالمه عربی
چهارشنبه 12 اسفند 1394  3:52 PM

دوستان خوبم! هر کی دوس داره یک اصطلاح زیبای بسیار کاربردی، در حوزه نگارش عربی، یاد بگیره به توضیحات زیر دقت کنه؛ 👇👇👇👇👇👇👇👇 به جمله زیر دقت کنید؛ هذه السُّلَحْفَاةُ العَجوزُ البَالِغَةُ مِنَ العُمرِ 90 (تِسْعینَ) عَاماً... به نظر شما اصطلاح بسیار زیبای "البَالِغَة مِنَ العُمْر" در اصل چگونه بوده است؟!! بله، این عبارت در اصل "التي تَبْلُغُ مِنَ العُمْر" بوده.. نتیجه؛ ما هم از این به بعد می توانیم در بسیاری از موارد بجای "اسم موصول"  و "صله آن" (فعلی که بعد از آن می آید)، "اسم فاعل" آن فعل (صله موصول) را ذکر کنیم (این فعل به صورت اسم مفعول هم می آید، که توضیح آن بعدا گفته خواهد شد). 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌 چند مثال؛ (1) إنَّ الرَّجُلَ الذي یُقْبِلُ إلَيْنا یَکون‌ُ أخي؛ آن مردی که دارد به طرف ما می آید، برادر من است. با روش جدید؛  إنَّ الرَّجُلَ المُقْبِلَ إلَيْنا یَکون‌ُ أخي؛ (2) هؤلاءِ الطُّلابُ الّذینَ یَذْهَبُونَ إلی الجَامِعَةِ هم زُملائي. این دانشجویان که به دانشگاه می روند، همکلاسی های من هستند. با روش جدید؛ هؤلاءِ الطُّلابُ الذَّاهِبُونَ إلی الجَامِعَةِ هم زُملائي. نکته خیلی مهم! 👇👇👇👇 همانطور که "اسم موصول"  و صله (فعل بعد از آن) کاملا با اسم قبل از خود مطابقت دارند، این مطابقت (مذکر و مؤنث، مفرد. مثنی و جمع و اعراب) باید در هنگام تبدیل فعل صله به اسم فاعل هم رعایت شود. مثال؛ الطفلُ البالغُ مِنَ العُمْر. الطفلةُ البالِغةُ من العمر. الطفلان البالغان من العمر. الطفلتَیْنِ البالغَتَیْنِ من العمر. الاطفالُ البالغونَ من العمر. الأطفالِ البالغينَ من العمر. الفَتَیَاتُ البالغاتُ من العمر. و.......
تشکرات از این پست
nikonazar
دسترسی سریع به انجمن ها