مواد لازم
من برای سبزی از برگ چغندر و اسفناج استفاده کردم و سبزی تازه ی دیگه ای تو خونه نبود برای همین مامان هرچی سبزی خشک معطر داشت ریختم تو آش که اصلا نمیدونم چی بودن! فقط میدونم یکیش نعنا بود!
آب قلم, نمک, فلفل به میزان لازم
برنج و جو پرک و عدس هر کدام یک پیمانه
پیاز 1 عدد بزرگ
پودر لیمو عمانی 2 قاشق غذاخوری
سیر و روغن و نعنا به میزان لازم
شکر 1 قاشق غذاخوری سر صاف
ترشی آش (رب گوجه سبز یا رب آلوچه 10 قاشق غذاخوری,آبغوره و قوام نارنج به میزان لازم) طرز تهیه
چغندر و اسفناج و عدس رو هر کدام در دیگ جداگانه میذاریم تا تقریبا بپزه.بعد یک دیگ بر میداریم و ایم مواد پخته رو به همراه برنج و آب قلم میذاریم تا خوب بپزه.وقتی برنج پخته شد ترشی های آش رو همراه با نمک و فلفل اضافه میکنیم و مقداری هم شکر میریزیم و صبر میکنیم تا مواد جا بیوفته.
با سیر و نعنا و نمک و روغن, نعنا داغ درست میکنیم و مقداری از اون رو داخل مواد آش میریزیم و مقداری رو هم برای تزیین نگه میداریم.
پیاز رو هم ورقه ورقه میکنیم و با مقدار بسیار کمی روغن و پودر لیمو و نمک تفت میدیم تا رشته ای و تیره بشه ومقداری از اون روهم داخل مواد آش میریزیم و مقداری رو هم برای تزیین نگه میداریم.