0

آش گزنه

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

آش گزنه
سه شنبه 11 اسفند 1394  9:06 PM

آش گزنه


من این آش رو از روی مجله درست کردم،با کمی تغییر
دوست داشتین بگین مراحلش رو بذارم براتون

گوشت ماهیچه یا سردست 400گرم
پیازداغ 3یا4 ق س
کره 2ق س
جو معمولی یا پرک 500گرم
آب گوشت یا آب 6پیمانه
فلفل سیاه 1ق چ
گزنه تازه 500گرم(خشک شده هم میشه)
ماست 500گرم
کشک 250گرم
زعفران ساییده 1/2 ق چ

و اما دستورش
گوشت خردشده رو با کره و پیاز تفت میدیم وروش 2پیمانه آب میریزیم تا نیم پز بشه.بعد جو،آب گوشت،فلفل را اضافه کنین تا مواد خوب بپزن.
بعد از اینکه گوشت و جو هردو پختن گزنه رو اضافه میکنیم.در آخر هم ماست و کشک رو خوب مخلوط کرده و با زعفران و نمک به آش اضافه میکنیم.
میتونید گوشتهارو بیرون بیارید و ریش ریش کنید و دوباره به آش برگردونین،اما من این کارو نکردم چون من و شوهرم استخونی دوست داریم

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSC00077.jpg
بازدید:	1
اندازه:	84.5 کیلوبایت
شناسه:	78005

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها