0

ته چین پیاز

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

ته چین پیاز
سه شنبه 11 اسفند 1394  3:50 PM

 

ته چین پیاز

ته چین پیاز

 

 

 مواد لازم:

 گوشت سردست یا خورشتی: 350گرم

 نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

 پیاز متوسط: 4عدد

 زعفران آبدیده: 4قاشق غذاخوری

 برنج: 3پیمانه

 روغن: به مقدار لازم

 

 طرز تهیه:

 گوشت را به تکه های قرمه ای برش می دهیم، پیاز ها را بعد از پوست کندن و شستن بصورت حلقه برش می دهیم (حلقه ها نازک نباشد)

 و آن را در ته قابلمه می چینیم و گوشتها را روی آن می گذاریم و روی آن مقداری زردچوبه می پاچیم بعد بقیه پیاز را هم روی گوشتمی چینیم و روی پیازها را هم کمی زردچوبه می پاچیم و کمی روغن هم داخل قابلمه می ریزیم با شعله کم می گذاریم بپزد.

 پیاز آب می اندازد وقتی آب داخل قابلمه تمام شد کمی دیگر آب می ریزیم تا گوشت بپزد و آب نباید زیاد داشته باشد،

 برنج را که آبکش کردیم، ته قابلمه کمی روغن می ریزیم و مقداری از برنج را در قابلمه می ریزیم بعد گوشت با پیاز را که پخته شده مقداری از آن روی برنج می گذاریم و دوباره برنج می ریزیم و بار دیگر گوشت و پیاز و برنج را که ریخته شده و تمام شد زعفران آبدیده (در آب گرم هل شده) همراه با روغن روی برنج می دهیم و می گذاریم برنج دم بکشد.

 

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها