روش تهیه ته چین به
سه شنبه 11 اسفند 1394 3:48 PM
عطر به، این غذای پاییزی را مطبوع کرده است.
به: 500 گرم
سینه مرغ پختهشده: 300 گرم
برنج: دو پیمانه
زعـفران حل کرده: دو قاشق سوپخوری
دارچین: یک قاشق سوپخوری
ماست: یک پیمانه
تخممرغ: سه عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن زیتون: دو قاشق سوپخوری
ماست چکیده: نصف پیمانه
کره: 25 گرم
* برنج را که از قبل با مقداری نمک خیس کردهایم، داخل آب جوش ریخته و وقتی نیمپز شد، آبکش میکنیم و کنار میگذاریم.
* سپس سینه مرغ را ریشریش میکنیم.
* بهها را پوست گرفته، خلالی خرد نموده و در کره تفت میدهیم.
* در مرحله بعد مایه تهچین را آماده میکنیم، به این صورت که ماست را با زعفران مخلوط کرده، تخممرغهای زدهشده را به ماست اضافه میکنیم، سپس روغن زیتون را میافزاییم.
* برنج آبکش شده را در مایه تهچین ریخته، کاملا مخلوط نموده و مقدار کمی نمک و فلفل به مایه تهچین اضافه میکنیم.
* در مرحله آخر قالب مورد نظر را چرب کرده، ابتدا مقداری از مایه تهچین را داخل قالب ریخته، یک لایه مرغ لابهلای تهچین میریزیم، سپس یک لایه به افزوده و دارچین میپاشیم، روی قالب را با مایه تهچین پوشانده و در فری که از 10 دقیقه قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کردهایم، به مدت 45 دقیقه قرار میدهیم تا آماده شود و با ماست چکیده تزیین میکنیم.
* در صورت دلخواه تهچین را میتوان در قابلمه زیر پلوی سفید ریخت و روی حرارت ملایم اجاقگاز آماده کرد.