طعم متفاوت کباب ترکی در خانه
دوشنبه 10 اسفند 1394 2:10 PM
مواد اولیه :
طرز تهیه کباب ترکی خانگی :
2. سیر را هم خرد کرده و اضافه کنید.
3. گوشت گوساله و مرغ را به ورقههای نازک برش بزنید و با حرارت زیاد، ابتدا گوشت قرمز و بعد گوشت مرغ را سرخ کرده و سپس قارچ و فلفل دلمه را هم خرد کنید و به گوشتهای ورقهای و سرخ شده بیفزایید.
4. قبل از سرخ کردن قارچ، یک قاشق آبلیمو به آن اضافه کنید تا رنگآن تیره نشود.
5. در این مرحله همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل بزنید.
6. در ظرف را ببندید و از روی حرارت بردارید تا مواد نرم شده و طعمدار شوند.
7. سیبزمینی را خلال و کمی آبپز کنید. دقت کنید نیمهپز شده باشد.
8. سپس آنها را صاف و خشک کرده، نمک بپاشید و سرخ کنید.
9. غذا را در یک ظرف مناسب کشیده و سیبزمینی را کنار دیس بریزید و با سبزیجات تازه و زیتون تزئین کنید.