0

آموزش و طرز تهیه کیک چای

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

آموزش و طرز تهیه کیک چای
شنبه 8 اسفند 1394  2:30 PM

 

آموزش و طرز تهیه کیک چای

 

 

مواد اولیه :

برای 6 نفر
پودر کاکائو1.5 قاشق غذا خوری
گلابنصف لیوان
آرد سفید (آرد باید 3بار الک شده باشد.)3 لیوان
روغن یا کره گیاهی (کره باید آبکرده باشد)نصف لیوان
شکر2لیوان
بیکینگ پودر2قاشق غذا خوری
تخم مرغ (تخم مرغ باید کوچک باشد.)2عدد
چای سیاه (چای را به روش همیشگی دم میکنیم.)2لیوان

 

آموزش و طرز تهیه کیک چای

ابتدا تخم مرغ هارا با شکر خوب هم میزنیم.سپس گلاب را می افزاییم و مقداری هم می زنیم.سپس روغن و چای را هم اضافه می کنیم.تا الآن مواد رقیقی به دست می آوریم.آردو بیکینگ پودر را در ظرفی جدا باهم مخلوط می کنیم و آرام آرام به مایعمان اضافه می کنیم.اینجای کارمان مقداری سخت است و باید از همزن برقی استفاده شود.اگر احساس کردید مایع کیک بسیار رقیق است مقدار آرد را بیشتر کنید.بعد از آن پودر کاکائو را اضافه میکنیم .مایع کیک را در طبقه ی وسط فر با حرارت 185 درجه ی فارنهایت میگذاریم.

 

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها