آموزش و طرز تهیه کیک چای
شنبه 8 اسفند 1394 2:30 PM
مواد اولیه :
پودر کاکائو1.5 قاشق غذا خوری |
گلابنصف لیوان |
آرد سفید (آرد باید 3بار الک شده باشد.)3 لیوان |
روغن یا کره گیاهی (کره باید آبکرده باشد)نصف لیوان |
شکر2لیوان |
بیکینگ پودر2قاشق غذا خوری |
تخم مرغ (تخم مرغ باید کوچک باشد.)2عدد |
چای سیاه (چای را به روش همیشگی دم میکنیم.)2لیوان |
ابتدا تخم مرغ هارا با شکر خوب هم میزنیم.سپس گلاب را می افزاییم و مقداری هم می زنیم.سپس روغن و چای را هم اضافه می کنیم.تا الآن مواد رقیقی به دست می آوریم.آردو بیکینگ پودر را در ظرفی جدا باهم مخلوط می کنیم و آرام آرام به مایعمان اضافه می کنیم.اینجای کارمان مقداری سخت است و باید از همزن برقی استفاده شود.اگر احساس کردید مایع کیک بسیار رقیق است مقدار آرد را بیشتر کنید.بعد از آن پودر کاکائو را اضافه میکنیم .مایع کیک را در طبقه ی وسط فر با حرارت 185 درجه ی فارنهایت میگذاریم.