0

آموزش و طرز تهیه کتلت تن ماهی

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

آموزش و طرز تهیه کتلت تن ماهی
شنبه 8 اسفند 1394  2:23 PM

 

آموزش و طرز تهیه کتلت تن ماهی


 

 

مواد اولیه :

برای 4 نفر
سیب زمینی (بزرگ)4عدد
تن ماهی1قوطی
فلفل دلمه اینیم عدد
تخم مرغ1عدد کامل +1عدد زرده
پیازچه15ساقه
ریحان (خرد شده و تازه)2قاشق غذاخوری
سیر1حبه
ماست1قاشق غذاخوری
آبلیمو1قاشق غذاخوری
نمک وفلفلبه میزان لازم
آرد سوخاریبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم

 

 

آموزش و طرز تهیه کتلت تن ماهی

 

 

ابتدا سیب زمینی را بشویید و با مقداری آب و نمک بپزید. پس از اینکه پخت پوست بکنید و درظرفی رنده کنید (نباید به صورت پوره نرم شود). روغن تن ماهی را کاملاً بگیرید و گوشت آن را باچنگال له کنید. سپس به سیب زمینی اضافه کنید.همه سبزیجات شامل پیازچه خردشده (هم قسمت سفید و هم قسمت های سبز آن)، ریحان خرد شده و فلفل دلمه ای قرمز نگینی خرد شده را به مخلوط سیب زمینی و تن ماهی بیفزایید.یک عدد تخم مرغ کامل و یک عدد زرده را همراه ماست، آب لیمو، سیر له شده، نمک و فلفل به مخلوط اضافه کنید و با چنگال مخلوط را هم بزنید تا خمیر یکدستی درست شود.
از مخلوط به اندازه یک نارنگی بردارید و به شکل کتلت درآورید. دو طرف آن را با آرد یا پودر سوخاری بپوشانید و در روغن سرخ کنید.
نکات:
1)در صورتی که می خواهید سیب زمینی هنگام رنده شدن به صورت پوره در نیاید باید بعد از اینکه خنک شد آن را رنده کنید.
2)این کتلت را با سس فلفل و آبلیمو سرو کنید.
3)منظور از تن ماهی یک قوطی 180گرمی است.

 

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها