آموزش و طرز تهیه پاستای گوجه فرنگی و سیر
شنبه 8 اسفند 1394 2:13 PM
پاستا400 گرم |
گوجه فرنگی گیلاسی2 لیوان |
روغن زیتون1/4 لیوان |
آب مرغلیوان1/2 |
سیر8 حبه |
دانه هل4 عدد |
پوست لیمو ترش4تکه |
نمک و فلفلبمقدار لازم |
طرز تهیه :
داخل قابلمه آب و مقداری نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس پاستا را اضافه کنید و با توجه به دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنید.
داخل ماهیتابه گوجه فرنگی های گیلاسی ، سیرهای خرد شده ، روغن زیتون ، پوست لیمو ترش ، دانه های هل ، نمک و فلفل بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا گوجه فرنگی ها سرخ شوند.
دانه های هل و پوست لیمو ترش را ماهیتابه خارج کنید و دور بیندازید سپس آب مرغ را به گوجه فرنگی های سرخ شده اضافه کنید ، هم بزنید تا سس غلیظ شده و حجم آب غذا نصف شود سپس پاستاهای ابکشی شده را اضافه کنید.
پاستای مخلوط با سس را 2 – 3 دقیقه روی حرارت بپزید سپس در ظرف بریزید و سرو کنید ، در صورت تمایل میتوانید مقداری پنیر پارمزان رنده شده روی پاستا بریزید.