آش ماش
شنبه 8 اسفند 1394 12:07 PM
آش ماش
مواد لازم:
ماش: 1 پ
برنج: نصف پ
سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج): 1 و نیم پ خرد شده (تقریبا)
رب گوجه: 1 ق غ
نمک، فلفل، زرچوبه
پیاز داغ
نعناع داغ
طرز پخت:
این آش زود آماده میشه واسه اینه که ماش احتیاج به خیسوندن نداره. برنج رو قبل از شروع به کار خیس بدین .. ماش رو با 2 قاشق پیاز داغ و نمک و زرچوبه و 4 لیوان آب داغ می ذاریم بپزه...وقتی ماش باز شد و نیم پز شد، برنج خیس حورده رو بهش اضافه می کنیم
و با درنظر گرفتن اینکه برنج آب می بره، آبش رو اندازه می کنیم. هر از گاهی هم می زنیم تا برنج ته نگیره ... برنج باید خوب وا بشه..وقتی حسابی نرم شد، سبزی رو اضافه می کنیم...رب گوجه و نمک و فلفل رو توی روغن کم، تفت می دیم و توی آش می ریزیم...ادویه ش رو میزون می کنیم و میذاریم آش جا بیفته ... سر بزنین بهش و هم بزنین تا ته نگیره...توی روغن داغ، نعناع خشک رو می ریزیم و هم می زنیم و زود از روی حرارت برمی داریم تا سیاه نشه ...