برعکس خیلی ها، من عاشق این کوکو سیب زمینی هستم..منو یاد بچگیم میندازه این کوکوی رشتی.اما با سیب زمینی پخته ظاهرا بیشتر متداوله
مواد لازم:
سیب زمینی متوسط: 4 تا
پیاز کوچک: یه دونه
تخم مرغ: 3 تا
نمک، فلفل، زرچوبه
طرز پخت:
سیب زمینی رو رنده ریز و پیاز رو رنده درشت کنین.
نمک و ادوبه ها رو بزنین و تخم مرغها رو اضافه کنین و هم بزنین.. ( بسته به اندازه سیب زمینی هاتون از 2 تا تخم مرغ شروع کنین...هم بزنین و اگه لازم بود بعدی)
روغن رو توی تابه مناسب داغ کنین و مایه کوکو رو توش بریزین و با قاشق روش رو صاف و یه دست کنین..درش رو بذارین تا تخم مرغ ببنده و یه طرفش بشه...دقت کنین که این کوکو نباید کلفت بشه...یعنی هرچی نازک باشه..بهتر می پزه و خوشمزه ترم میشه
یه طرف که آماده شد، برش گردونین و قاچ کنین تا اون طرف هم بپزه...
با پنیر و سبزی و چای شیرین، خیلییییییییی می چسبه...مخصوصا صبح فرداش وقتی سرد باشه واسه صبحانه!!!