این کوفته ترکیبی از کوفته هاست و یه نکته مهم برای جلوگیری از وا نرفتن من کوفته دوست دارم اما هر بار که درست کردم وا رفت
من این روش کوفته رو از مادر بزرگم یاد گرفتم
مادر بزرگم لپه توش نمی ریزه اما اگه خواستین بریزین 1پیمانه که از قبل جوشانده باشین ونیمه پز شده باشه ...من ریختم داخلش
برنج 1پیمانه نیمه پز...من برنج پخته توی یخچال داشتم ریختم توش
سبزی خشک 1ق غ سرپر
یکم گرد لیمو توی آبش
گوشت چرخ کرده 1 بسته از بسته بندی هاتون
ادویه فراوان....
آب
روغن پیاز...برای سسش
رب گوجه فرنگی....
و مهمتر از همه یک عدد سفیده تخم مرغ کاری می کنه که وا نره یکم هم ورز بدین خوبه....
مواد رو باهم مخلوط می کنین و ورز میدین و بعد گرد می کنین و توی آب و ربی که کمی گرد لیمو داخلش ریختین می ذارین بجوشه و آروم قل بخوره تا پخته شه 1 ساعت طول می کشه