خب بریم که داشته باشیم یه غذای خوشمزه بادمجونی برای همه بادمجون دوستای عزیز.....شدیدا توصیه می کنم بهتون این کوفته ها رو ... حتی اگه بادمجون هم دوست نداشته باشین
مواد لازم برای 4 نفر:
بادمجان: 2 تا بزرگ ( من 4 ، 5 تا قلمی داشتم)
قارچ: 4 تا متوسط
پیاز: 1 دونه کوچیک
مغز گردو: 4، 5 تا
پودر نون خشک یا سوخاری: 3 قاشق
پنیر پارمسان یا چدار: نصف فنجون خرد شده
تخم مرغ: 1 دونه
سیر: 1، 2 حبه
جعفری: 4 قاشق غذاخوری
طرز پخت:
بادمجونها رو بعد از شستن ، حلقه حلقه یا از درازا می بریم و نمک می زنیم و کنار می ذاریم..من پوستشون رو نگرفتم...بغد از اینکه عرق کرد می شوریم و خشکشون می کنیم ..روشون روغن زیتون برس کشیدم و توی فر با دمای 200 درجه گذاشتم تا پخته و طلایی بشه...از فر خارج کردم و گذاشتم کنار تا کمی خنک شه...پیاز رو رنده کردم و آبش رو خوووووووب گرفتم و دور ریختم..جعفری رو هم خرد کردم..قارچ رو هم با یه پارچه نمدار تمیز کردم و قاچ کردم
توی غذا ساز، بادمجونها، قارچ، رنده پیاز آب گرفته، جعفری، مغز گردو، آرد سوخاری، پنیر چدار (که من نداشتم و پارمسان ریختم...ولی چدارخوشمزه تره...پنیر پیتزا اگه بریزین ذوب میشه) تخم مرغ و نمک و فلفل و زرچوبه ریختم و دو تا پالس دادم تا مواد یکنواخت بشن...اگه دوست دارین همه یکدست باشه و چیزی مشخص نباشه و زیر دندن نیاد کاملا مواد رو له کنین
مایه کوفته رو فعلا گذاشتم یخچال....فر رو روی 200 درجه روشن کردم...سینی فر رو کاغذ روغنی انداختم و سه تا کاسه درآوردم، توی اولی آرد سفید ریختم...توی دومی یه تخم مرغ شکوندم و با چنگال هم زدم..توی سومی هم آرد سوخاری یا پودر نون خشک با پارمسان ....توی هر سه اینها کمی فلفل و آویشن هم زدم...نمک رو خودتون می دونین..چون پارمسان شوره و مواد کوفته هم پنیر داره
مواد رو از یخچال در آوردم و ازشون گلوله هایی قد یه گردو درست کردم و اول توی آرد انداختم و چرخوندم تا خوب کاور بشه...بعد توی تخم مرغ و در نهایت توی آرد سوخاری...کوفته ها رو روی سینی چیدم..از قارچ ها چند تا اضافه مونده بود که اونا رو هم به همین شکل کاور کردم
گذاشتم توی فر...همینجا این نکته خوشمزه رو اضافه کنم که راه بسیار خومشزه ترش اینه که کوفته ها رو توی روغن داغ غوطه ور کنین یعنی سرخشون کنین مثه اکثر سوخاری ها... خیلی عالی و خوشرنگ میشن و خوشمزه و خب مسلما پر کالری.. تصمیم داشتم اینا رو با نون بخوریم...ولی یهو به فکر افتادم که با ماکارونی یا به قول خارجیا اسپاگتی سرو کنم...واسه همینم سریع آب و نمک و زرچوبه و روغن ریختم توی یه دیگه و بساط اسپاگتی پزون راه انداختم...تو این فاصله من یه سس هم آماده کردم براش...یه پیاز کوچیک رو رنده ریز کردم و تفت دادم ..پوره 2 تا گوجه و رب گوجه و 2 لیوان آب و نمک و فلفل و آویشن رو مخلوط کردم و روی حرارت گذاشتم تا به جوش بیاد
و آخراش فلفل دلمه نگینی هم توش ریختم و گذاشتم کمی غلیظ بشه
خب بریم به کوفته هامون سر بزنیم....فر من دمای پایین و بالاش جداست...وقتی کوفته ها پخته شدن و ظاهرشون کاملا مشخص شد که پخته و عطرش بلند شد و از طرفی روی سینی فر راحت تکون خورد، من حرارت بالا رو هم روشن کردم تا بلکه روشم طلایی بشه
خب اسپاگتی ها آبکش شدن، سس هم غلیظ و آماده ست، کوفته هامونم که به به...عطرش بلنده...پس می کشیم توی ظرف
من اولین ظرف رو جدا جدا ریختم...یعنی اول اسپاگتی ها رو...بعد روش سس ریختم و کوفته ها و قارچ سوخاری هم روش...بشقاب بعدی که واسه هستی بود اومدم کوفته ها رو توی سس غلطوندم
اینجوری خوشرنگ و روتره اما نرم میکنه کوفته ها رو..حالا فرقی هم نداره بابا...مهم اینه که خیلیییییی خوشمزه ست...تازه روش..نعناع خشک هم ریختم
به کسی نگین بادمجونه توش عمرا تشخیص بده...خداییش امتحان کنین
همه خیلی دوست داشتن و خیلی زیاد استقبال شد..فقط بچه ها یکم از تندی سسش شکایت می کردن...حق داشتن...اما خب باعث نمیشد که از خوردنش بگذرن )
امیدوارم امتحان کنین و از تجربه تون لذت ببرین
** من قارچ و گردو رو خودم اضافه کردم و دوست داشتیم
** می تونین کمی گوشت چرخ کرده هم به مواد اضافه کنین اگه نمی خواین گیاهی باشه
** به جای پنیر چدار یا پارمسان اگه از موزارلا (پنیر پیتزا) استفاده کنین خب مذاب میشه و کشدار کوفته هاتون