صبحانه هندی، با شیربرنج هندی
یک شنبه 2 اسفند 1394 11:17 AM
مواد لازم :
طرز تهیه:
1. کره آب شده را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار میدهیم، بادام هندی خردشده را اضافه کرده و سرخ می کنیم تا عسلی رنگ شود سپس کشمش (اگر کشمش دوست ندارید میتوانید اضافه نکنید) را اضافه کرده و یک دقیقه تفت می دهیم. (توجه داشته باشید که کشمش را زیاد تفت ندهید چون زود می سوزد )
2. مواد را از تابه خارج کرده، برنج رادر همان تابه قبلی ریخته، سرخ میکنیم تا طلایی رنگ شود و بعد شیر را به آن اضافه می کنیم.
3. هنگامی که شیر شروع به جوشیدن کرد حرارت را ملایم کرده مدام هم میزنیم تا جایی که برنج نرم شده، مقدار شیر نصف شود و ترکیب غلیظ و پودینگی داشته باشیم .
4. در این مرحله شکر را همراه با پودر هل ترکیب میکنیم و حرارت میدهیم شعله را برای 3 تا 5 دقیقه کم میکنیم تا قوام پیدا کرده و نیمه غلیظ شود، سپس شعله را خاموش میکنیم.
5. در انتها با بادام هندی و کشمش تزیین میکنیم، سرد یا گرم سرو کنیم. طرز تهیه شیر برنج بادام را در این جا یاد گرفتیم.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست