0

آشپزی سریع: پنه ریگاته با سس آلفردو و مرغ

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

آشپزی سریع: پنه ریگاته با سس آلفردو و مرغ
شنبه 1 اسفند 1394  2:09 PM

مجله آشپزی مثبت - معصومه افرازه: در این روزهای نزدیک به اخر سال که حسابی سر همه شلوغ است، بهتر است از کارهایی که وقتمان را زیاد میگیرد پرهیز کنیم. آشپزی یکی از آن کارهاست. به جایش می توانیم از غذاهایی که زمان پخت کمتری می برند استفاده کنیم. پاستا یکی از این غذاهاست.

پنه  ریگاته با سس آلفردو و مرغ



مواد لازم:

  • فیله مرغ 200 گرم
  • پاستا پنه
  • جعفری خردشده


طرز تهیه:

1. 200 گرم فیله مرغ را به صورت تکه های کوچک خرد کنید یا در روغن تفت دهید یا این که روی اجاق کباب کنید.

2. حالاسس آلفردو را آماده کنید. مرغ و سس را با هم مخلوط کرده و در تابه ای گود بریزید .

3. پاستا  پنه را به روش معمول در آب بپزید  و بعد از آبکش کردن به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پاستا به سس کاملا آغشته شودو تابه را  روی شعله ملایم کمی  حرارت دهید؛  سپس جعفری خرد شده را روی غذا بریزید و سرو کنید .

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها