*********************
برای راحتی دوستان معمولا دوستان اگر پیمانه استاندارد ندارن و از قدیمیها که 200 میلی لیتر گنجایش دارن استفاده می کنند یک پیمانه 200 میلی لیتر برابره با 4 تخم مرغ، یک پیمانه 250 میلی لیتر برابر 5 تخم مرغ می باشد .
تخم مرغ را با شکرو وانیل در ظرفی ریخته و با همزن خوب هم زده تا تخم مرغ کشدار و غلیظ شود حدودا 3 تا 4 دقیقه کافی است .
کره ذوب شد و ماست را اضافه و کمی با همزن هم بزنید .
سپس بقیه "خشک" را شامل آرد - نشاسته و شیر خشک و بکینگ پودر را با هم مخلوط و روی مایه کیک الک کنید . شیر خشک مصرفی باید شیر خشک قنادی باشد یا مارک نیدو که در قنادی مصرف دارد . ماهی کیک باید در حد غلظت مایه مافین ها باشد . نه خیلی سفت و نه خیلی شل
مایه را در قالب 40*30 که کاغذ روغنی پهن کرده اید ریخته و مایه کیک را در قالب صاف کنید .
کیک در را در فر از پیش گرم شده و با دمای 180-185 درجه سانتیگراد و به مدت 40 تا 45 دقیقه و تا موقعیکه وسط کیک را تست کنید و خلال چوبی تمیز از وسط کیک در آید .
من کیک را بعد از پخت به سه قسمت تقسیم کردم و مقداری خامه فرم گرفته و پنیر خامه ای و کمی شیر عسل رو روی کیک گذاشتم و روی کیک رو با کمی شکلات تزیین کردم
در ترجمه اصلی از ترکیب کره و پنیر خامه ای و شیر تغلیظ شده و پودر قند کرمی درست کرده و روی کیک رو تزیین کردن و با گردو یا بادام یا هر نوع خشکبار دیگری تزیین کردن .
نکته :
در ترجمه اصلی از وانیل استفاده نشده بود ولی من اعتقاد دارم کیکی که داخلش از تخم مرغ استفاده نمیشه و از هیچ اسانسی استفاده نشده محاله بوی تخم مرغ نده شاید هم بخاطر داشتن شیر خشک شاید کیک بوی زهم تخم مرغ را گرفته باشه ولی من برای محکم کاری به دستور این کیک وانیل هم اضافه کردم