پاسخ به:کیک با ماست
پنج شنبه 29 بهمن 1394 11:17 AM
کیک با ماست
مواد لازم
تخم مرغ 6 عدد
آرد سفید 3 لیوان
شکر 5/1 لیوان
روغن مایع 1 لیوان
ماست شیرین 1 لیوان
بیکینگ پودر 3 قاشق مربا خوری(پر)
وانیل نوک قاشق چایخوری
آرد و 2 قاشق از بیکینگ پودر را بار هم مخلوط کرده و سه با الک میکنیم . یک قاشق باقی مانده از بیکینگ پودر را با ماست مخلوط کرده و کنار می گذاریم تا حسابی پف کند.
روغن و وانیل و شکر را در کاسه ای ریخته و کمی هم میزنیم(نیاز به همزن نیست.میتوانید از چنگال استفاده کنید)
بعد تخم مرغها را یکی یکی به مخلوط شکر و روغن اضافه میکنیم و هم میزنیم.وقتی همه تخم مرغها را اضافه کردیم ماست را اضافه میکنیم و هم مزنیم تا مخلوط شود.در نهایت آرد را کم کم اضافه می کنیم تا جائیکه سفتی خمیر به حدی برسد که رد جنگال روی سطح آن سریع محو نشود.(توضیح اینکه در ابتدای اضافه کردن آرد ممکن است گلوله گلوله شود اما با ادامه اضافه کردن آرد گلوله ها به تدریج باز میشوند)
آرد را کم کم اضافه میکنیم زیرا به شل و سفتی ماست و بزرگی و کوچکی تخم مرغها بستگی دارد.
بسته به سلیقه میتوان از خرده های گردو یا کشمش در خمیر استفاده کرد.
کف یک قالب کرد 30 سانتی متری را کاغذ روغنی انداخته و دیواره های قالب با روغن جامد چرب کرده و آرد می پاشیم و خمیر را در ان میریزیم
مراقب باشید پف این کیک زیاد است؛ یعنی حواستان باشد خمیر بیش از 2/1 ظرف را پر نکند.کیک را در دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 40 دقیقه تا یک ساعت میپزیم.(حتماً قبل از اینکه فر را خاموش کنید با فرو کردن یک چاقو در وسط کیک از پخت کامل آن مطمئن شوید)
نکته:بهتر است کیک را یکروز قبل از سرو تهیه کنید زیرا هرچه بیشتر در یخچال بماند روی آن لطیفتر و براقتر و طعم آن بهتر خواهد شد.
عمر گران میگذرد خواهی نخواهی ـ سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی