پاسخ به:ساده و شکلاتی
پنج شنبه 29 بهمن 1394 11:14 AM
کیک دورنگ
مواد لازم:
2 فنجان کره یا مارگارین، نرم
3 فنجان شکر
6 تخم مرغ های بزرگ
4 فنجان آرد
3/4 فنجان شیر
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
1/2 فنجان سس شکلات
طرز تهیه:
کره رو با هم زن با دور تند به مدت 2 دقیقه یا تا زمانی که مثل خامه بشه ادامه دهید.
شکر را کم کم اضافه میکنیم و به مدت 5 الی 7 دقیقه با هم زن میزنیم.
تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.
آرد رو کم کم به همراه شیر به مخلوط بالا اضافه میکنیم.
وانیل رو به مخلوط اضافه میکنیم.
1 فنجان از خمیر بدست آمده رو با سس شکلاتی مخلوط میکنیم.
خمیر باقیمانده رو به 2 قسمت تقسیم میکنیم و یک قسمت آن را داخل ظرفی که قرار کیک در آن پخته بشه و قبلا ته آن روغن زده شده میریزیم.
از خمیر شکلاتی یک لایه روی خمیر ساده میریزیم و سپس بقیه مواد رو داخل ظرف میریزیم. (میتونید قسمت های شکلاتی رو در جاهای مختلف کیک ایجاد کنید.)
ظرف رو داخل فر به با حرارت 150 درجه سلسیوس به مدت 1 ساعت 40 دقیقه (یا تا زمانی که یک خلال دندات را داخل کیک میکنیم تمیز در بیاد) داخل فر بگذارید.
سپس بگذاریید خنک شود و از داخل قالب درش بیارید.
عمر گران میگذرد خواهی نخواهی ـ سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی