0

ساده و شکلاتی

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:ساده و شکلاتی
پنج شنبه 29 بهمن 1394  11:14 AM

مواد لازم
پودر قند ۱۳۰ گرم
روغن مایع ۱۷۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ۱.۸ ق چ
ماست ۲۰۰ گرم
آرد ۲ پیمانه
بکینگ پودر ۱ ق سوپخوری سر خالی
پودر کاکائو ۵ ق سوپخوری


طرز تهیه

۱- قالبمون رو اول باید با روغن جامد خوب چرب کنیم و آرد پاشیش هم بکنیم و بذاریمش تو یخچال تا وقتیکه مواد کیک آماده شه .
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	1.jpg
بازدید:	2
اندازه:	28.7 کیلوبایت
شناسه:	43462

۲-فر رو روشن میکنیم با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد .

۳- خوب حالا پور قند رو با روغن مایع مخلوط میکنیم .
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	3.jpg
بازدید:	1
اندازه:	86.9 کیلوبایت
شناسه:	43463

۴-بعد از اینکه مخلوط شدن تخم مرغها رو دونه دونه به مواد اضافه میکنیم و هر بار ۱ دقیقه با همزن برقی هم میزنیم .
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	4.jpg
بازدید:	0
اندازه:	86.6 کیلوبایت
شناسه:	43464

۵-یادمون باشه با آخرین تخم مرغ وانیل هم به موادمون اضافه کنیم .

۶-بعد از تخم مرغ سوم و وانیل و هم زدن ۱ دقیقه ای ماست رو به مایه اضافه میکنیم و هم میزنیم .
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	6.jpg
بازدید:	1
اندازه:	84.5 کیلوبایت
شناسه:	43465

۷-حال دیگه همزن و خاموش میکنیم و میذاریمش کنار.آرد و بکینگ پودر رو باهم الک میکنیم و تو سه مرحله آرد رو به مایه اضافه میکنیم و با لیسک کامل مخلوطش میکنیم.
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	7.jpg
بازدید:	2
اندازه:	88.6 کیلوبایت
شناسه:	43466

۸-یه چیزی! برای اینکه مطمئن باشیم مایه کیکمون یکدست شده فقط ۳ تا ۴ ثانیه با دور تند همزن میتونیم همش بزنیم.توجه داشته باشین که عرض کردم ۳ تا ۴ ثانیه!نه بیشتر...دیگه خود دانید!

۹-حالا حدودا ۳ ق از مایه کیکو با پودر کاکائو مخلوط میکنیم تا یه خمیر قهوه ای بهمون بده!غلظت مایه کیکو تو این عکس کامل میشه دید.عینه سس مایونزه...
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	9.jpg
بازدید:	6
اندازه:	92.7 کیلوبایت
شناسه:	43467

۱۰-قالبو از یخچال درمیاریم.نصف مایه کیکو تو قالب میریزم و خمیر کاکائویی رو لوله اش میکنیم و روی مایه کیک قرار میدیم.اینجوری.
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	10.jpg
بازدید:	5
اندازه:	26.9 کیلوبایت
شناسه:	43468

۱۱-بقیه مایه کیکو میریزیم روش .و بعدش میذاریم تو فر با همون دما .یعنی ۱۷۵ درجه سانتیگراد بمدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه.
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	11.jpg
بازدید:	3
اندازه:	96.2 کیلوبایت
شناسه:	43469

۱۲-بعد از اون زمان با سیخ چوبی امتحان میکنیم که کیک پخته یا نه.اگه پخته بود از فر درش میاریم و بعد ۱۰ دقیقه روی توری برگردانده تا کاملا خنک بشه .و در آخر برشش میزنیم.
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	12.jpg
بازدید:	6
اندازه:	32.4 کیلوبایت
شناسه:	43470

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها