مواد لازم
پودر قند ۱۳۰ گرم
روغن مایع ۱۷۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ۱.۸ ق چ
ماست ۲۰۰ گرم
آرد ۲ پیمانه
بکینگ پودر ۱ ق سوپخوری سر خالی
پودر کاکائو ۵ ق سوپخوری
طرز تهیه
۱- قالبمون رو اول باید با روغن جامد خوب چرب کنیم و آرد پاشیش هم بکنیم و بذاریمش تو یخچال تا وقتیکه مواد کیک آماده شه .
۲-فر رو روشن میکنیم با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد .
۳- خوب حالا پور قند رو با روغن مایع مخلوط میکنیم .
۴-بعد از اینکه مخلوط شدن تخم مرغها رو دونه دونه به مواد اضافه میکنیم و هر بار ۱ دقیقه با همزن برقی هم میزنیم .
۵-یادمون باشه با آخرین تخم مرغ وانیل هم به موادمون اضافه کنیم .
۶-بعد از تخم مرغ سوم و وانیل و هم زدن ۱ دقیقه ای ماست رو به مایه اضافه میکنیم و هم میزنیم .
۷-حال دیگه همزن و خاموش میکنیم و میذاریمش کنار.آرد و بکینگ پودر رو باهم الک میکنیم و تو سه مرحله آرد رو به مایه اضافه میکنیم و با لیسک کامل مخلوطش میکنیم.
۸-یه چیزی! برای اینکه مطمئن باشیم مایه کیکمون یکدست شده فقط ۳ تا ۴ ثانیه با دور تند همزن میتونیم همش بزنیم.توجه داشته باشین که عرض کردم ۳ تا ۴ ثانیه!نه بیشتر...دیگه خود دانید!
۹-حالا حدودا ۳ ق از مایه کیکو با پودر کاکائو مخلوط میکنیم تا یه خمیر قهوه ای بهمون بده!غلظت مایه کیکو تو این عکس کامل میشه دید.عینه سس مایونزه...
۱۰-قالبو از یخچال درمیاریم.نصف مایه کیکو تو قالب میریزم و خمیر کاکائویی رو لوله اش میکنیم و روی مایه کیک قرار میدیم.اینجوری.
۱۱-بقیه مایه کیکو میریزیم روش .و بعدش میذاریم تو فر با همون دما .یعنی ۱۷۵ درجه سانتیگراد بمدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه.
۱۲-بعد از اون زمان با سیخ چوبی امتحان میکنیم که کیک پخته یا نه.اگه پخته بود از فر درش میاریم و بعد ۱۰ دقیقه روی توری برگردانده تا کاملا خنک بشه .و در آخر برشش میزنیم.
عمر گران میگذرد خواهی نخواهی ـ سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی