کیک صبحانه
آرد...... 250 گرم / نشاسته ذرت........50گرم/ پودر شکر..........200 گرم/ کره......200 گرم/ب پ.......1و1.2 ق چ
شیر......125 میلی لیتر/تخم مرغ.......4عدد/ وانیل.......1.4 ق چ/ کشمش ...... به دلخواه
طرز تهیه
زرده و سفیده ها را جدا می کنیم.
کره+پودر شکر را با همزن زده و زرده تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده به همراه وانیل....آرد +آرد ذرت+ب پ و شیر را در 3 مرحله اضافه کرده و با دور کند همزن میزنیم . سفیده ها را با همزن زده تا پف کند در 2 مرحله اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط میکنیم.....دمای فر180 درجه
3.4 مقدار دستور به اندازه یه قالب بزرگ پاند کیک اندازه می باشد
عمر گران میگذرد خواهی نخواهی ـ سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی