آرد: 1 و 2/1 پیمانه
بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو: 3/1 پیمانه
پودر شکر: 1 پیمانه
روغن گیاهی: 2/1 پیمانه
آب سرد یا شیرسوبا: 2/1 پیمانه
آب پرتقال: 2/1 پیمانه
وانیل: 1 قاشق چایخوری
مغزیجات به دلخواه: 3/1 پیمانه
سرکه سفید: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
مرحله 1 - آرد و بکینگ پودر را با یکدیگر الک کرده و در کاسه بزرگی بریزید. پودر کاکائو و پودر شکر را افزوده و مخلوط را با قاشق هم بزنید تا یکدست شوند.
مرحله 2 - روغن را افزوده و مخلوط کنید، سپس آب سرد، آب پرتقال، وانیل و مغزیجات را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس سرکه سفید را اضافه کنید.
مرحله 3 - مایه آماده شده را در قالب گرد 20 سانتی که قبلا چرب کرده یا کاغذ گذاشته اید، ریخته و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 50 تا 1 ساعت قرار دهید تا کیک پخته شود.
مرحله 4 - بعد از اتمام پخت، اجازه دهید از گرمای کیک کاسته شود، سپس در یخچال بگذارید و بعد از خنک شدن سرو کنید.
نکات
برای تست کردن پخت کیک، بعد از اتمام زمان گفته شده یک سیخ چوبی را داخل کیک فرو کنید اگر از مایه کیک چیزی به سیخ نچسبید به این معنی می باشد که کیک پخته است، در غیر این صورت کیک را چند دقیقه ای بیشتر داخل فر قرار دهید.
عمر گران میگذرد خواهی نخواهی ـ سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی