از جملات امام خمینی در وصف تبریز و مردم تبریز بیان فرمایید
-
درود بر مردانی که در مقابل دودمان بسیار خطرناک پهلوی قیام کردند و با فریاد مرگ بر شاه خط بطلان بر خرافیگوئیهای او کشیدند
-
من نمیدانم با چه زبانی به اهالی محترم تبریز و به مادران داغدیده و پدران مصیبت کشیده تسلیت بگویم؟ با چـه بیان ایـن قتلعامهای پی در پی را محکوم کنم؟
از جملات امام خامنه ای در وصف تبریز و مردم تبریز بیان فرمایید
-
ما همواره با نگاه به این خطهى دلاورپرور، خطهى ایمان، خطهى اخلاص، احساس سربلندى و افتخار کردهایم. هر وقت در هر نقطهاى از تاریخ، انسان به آذربایجان نگاه میکند و مردم آذربایجان را مىبیند، احساس افتخار میکند، احساس عزت میکند.در حوادث پىدرپى صد و پنجاه سال اخیر ایران، آذربایجانىها پیشرو بودند؛ گاهى پیشرو بودند، گاهى تک بودند.
-
اتشان با اشره به بصیرت و معرفت مردم تبریز افزودند: آنچه که من در قضاوت نسبت به تبریز و آذربایجان و این مردم مؤمن در این فرایند عظیم احساس میکنم، این است که این مردم، شور و شعور، عزم راسخ همراه با بصیرت را همیشه داشتهاند؛ این را حفظ کنید. من این شور و هیجانى که در مردم تبریز و آذربایجان دیدم، باید بگویم بىنظیر بوده است. در طول سالها اینجور بوده است
-
اين تبريز، همان تبريزي است كه نخستين ضربه را بر پيكر شاه بعد از مردم قم وارد كرد و هنوز هم سرآمد مبارزان و مجاهدان است
جمله ای در وصف شهدا قیام تبریز
-
قيام ۲۹ بهمن تبريز اولين حلقۀ زنجيره اي بود كه قيام ۱۹ دي قم را به قیامهای پی در پی ایران زمین متصل نمود.
-
قيام ۲۹ بهمن سال ۱۳۵۶، تبريز، يكي از نقاط عطف انقلاب محسوب مي شود
-
این قيام يك ماهيت اسلامي و مذهبي داشت؛ چرا كه خاستگاه آن مسجد بود و ديدگاهش را از مراجع و علما وام گرفته بود.