0

قيام 29 بهمن تبريز + امتیاز ویژه

siyasi
siyasi
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1011

پاسخ به:قيام 29 بهمن تبريز + امتیاز ویژه
پنج شنبه 29 بهمن 1394  10:37 AM

از جملات امام خمینی  در وصف تبریز و مردم تبریز بیان فرمایید

• درود بر مردانی که در مقابل دودمان بسیار خطرناک پهلوی قیام کردند و با فریاد مرگ بر شاه خط بطلان بر خرافیگوئیهای او کشیدند
  •  من نمیدانم با چه زبانی به اهالی محترم تبریز و به مادران داغدیده و پدران مصیبت کشیده تسلیت بگویم؟ با چـه بیان ایـن قتلعامهای پی در پی را محکوم کنم؟

از جملات امام خامنه ای در وصف تبریز و مردم تبریز بیان فرمایید

• ما همواره با نگاه به این خطه‌ى دلاورپرور، خطه‌ى ایمان، خطه‌ى اخلاص، احساس سربلندى و افتخار کرده‌ایم. هر وقت در هر نقطه‌اى از تاریخ، انسان به آذربایجان نگاه میکند و مردم آذربایجان را مى‌بیند، احساس افتخار میکند، احساس عزت میکند.در حوادث پى‌درپى صد و پنجاه سال اخیر ایران، آذربایجانى‌ها پیشرو بودند؛ گاهى پیشرو بودند، گاهى تک بودند.
  • اتشان با اشره به بصیرت و معرفت مردم تبریز افزودند: آنچه که من در قضاوت نسبت به تبریز و آذربایجان و این مردم مؤمن در این فرایند عظیم احساس میکنم، این است که این مردم، شور و شعور، عزم راسخ همراه با بصیرت را همیشه داشته‌اند؛ این را حفظ کنید. من این شور و هیجانى که در مردم تبریز و آذربایجان دیدم، باید بگویم بى‌نظیر بوده است. در طول سالها اینجور بوده است
  •  اين تبريز، همان تبريزي است كه نخستين ضربه را بر پيكر شاه بعد از مردم قم وارد كرد و هنوز هم سرآمد مبارزان و مجاهدان است

جمله ای در وصف شهدا قیام تبریز  

• قيام ۲۹ بهمن تبريز اولين حلقۀ زنجيره اي بود كه قيام ۱۹ دي قم را به قیام­های پی در پی ایران زمین متصل نمود.
  • قيام ۲۹ بهمن سال ۱۳۵۶، تبريز، يكي از نقاط عطف انقلاب محسوب مي شود
  • این قيام يك ماهيت اسلامي و مذهبي داشت؛ چرا كه خاستگاه آن مسجد بود و ديدگاهش را از مراجع و علما وام گرفته بود.

asghar

تشکرات از این پست
hossein201273 fsmuosavi pebdani
دسترسی سریع به انجمن ها