0

قارچ پلوی غیر گیاهی

arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2286

پاسخ به:قارچ پلوی غیر گیاهی
چهارشنبه 28 بهمن 1394  8:33 PM

قارچ پلو خوشمزززززززززه پاسخ به:قارچ پلوی غیر گیاهی

ببییییینین... به خاطر شما از مراحل تهیه عکس گرفتتتتم پاسخ به:قارچ پلوی غیر گیاهی پاسخ به:قارچ پلوی غیر گیاهی حالا نه اینکه خیلی کار سختی انجااااام دادممممم پاسخ به:قارچ پلوی غیر گیاهی بله ه ه ه ه

مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:
قارچ 500 گرم
گوشت مرغ بي استخوان 600 گرم
پياز سرخ كرده 5 تا 6 قاشق غذاخوري
زعفران آب كرده نصف استكان
برنج 3 تا 4 پيمانه
نمك و فلفل سياه به دلخواه
نخودفرنگي پخته 1 ليوان
آب ليموترش 2 قاشق غذاخوري
كره يا روغن 100 گرم
طرز تهيه:
مرغ ها را باريك و به طول 4 تا 5 سانتيمتر خرد كنيد. قارچ ها را نيز ورقه كنيد. ابتدا قارچ ها را همراه آب ليموترش در دو مرحله در ماهيتابه با حرارت زياد داخل روغن تفت دهيد. دقت كنيد كه اگر قارچ ها را يكباره سرخ كنيد، آب مي اندازد. قارچ هاي سرخ شده را داخل قابلمه اي بريزيد. مرغ ها را نيز در دو مرحله همراه نمك و فلفل سياه در روغن سرخ كنيد. سعي كنيد حرارت زياد باشد تا مرغ آب نيندازد. چون گوشت مرغ خشك و سفت مي شود. سپس مرغ هاي سرخ شده را نيز روي قارچ ها بريزيد. چهار قاشق از پياز سرخ كرده، زعفران آب كرده و نخودفرنگي را به قابلمه اضافه كنيد و روي حرارت بسيار ملايم بگذاريد تا مواد پنج دقيقه آهسته بجوشد. برنج سفيد را آبكش كرده و دم كني و هنگام سرو، مواد آماده را همراه با بقيه پياز داغ در ديس لابه لاي پلو بريزيد.

نكته: مي توان براي تزيين پلو، از پيازچه ريز خرد شده استفاده كرد.
توسط: رزينا شمس

من برنج رو 3 پیمانه زدم... نخودفرنگی رو حذف کردم.... ادویه زیااااااد زدم پاسخ به:قارچ پلوی غیر گیاهی آبلیمو رو بیشتر زدم.... البته 3 سالی هست قارچ پلو جزو اصلی لیست غذایی خانواده ماست.... من که عاشقشم....

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	1 (1).JPG
بازدید:	0
اندازه:	89.7 کیلوبایت
شناسه:	119011   جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	1 (2).JPG
بازدید:	0
اندازه:	124.3 کیلوبایت
شناسه:	119012  

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	1 (3).JPG
بازدید:	1