برنج 2 پیمانه
قارچ 7یا 8 تا
پیاز 2 تا
گوشت چرخ کرده 300 گرم
نمک و روغن و زردچوبه
یکی از پیازها رو پیاز داغ کنین بزترین کنار.
اون یکی پیاز رو رنده کنین تو گوشت و با نمک ورزش بدین قلقلی کنین بریزین تو تابه سرخشون کنین بزارین بغل پیاز داغها.
قارچها رو تکه کنین کمی ابلیمو بزنین بریزین تو تابه تفتش بدین و فلفل دلمه ایها رو بهش اضافه کنین.حالا همه مواد به جز نصف پیاز داغها(اون نصف دیگه برای روی پلو) رو باهم تو تابه مخلوط کنین.
برنج رو آبکش کنین و با این نواد دم کنین.زعفرون آبکرده رو بدین روش.نوش جان کنین
مقداری کره این غذا رو خوشمزه تر می کنه.
پلوی من موقع سرو به دلیل عجله اهل بیت نامرتب شد.به بزرگی خودتون ببخشید