این سیب پلو از غذاهای کرمانشاه هست...من بار اولی بود که درست می کردم و می خوردم..خوشم اومد..کنارش مرغ هم درست کردم
مواد لازم:
برنج: 2 پیمانه
سیب زمینی : 1دونه بزرگ یا دو تا
شوید خشک: 2، 3 قاشق
طرز پخت:
برنج رو طبق معمول گذاشتم با آب و نمک روی گاز ...یکم که خواست بجوشه سیب زمینی ها رو که مکعبی خرد کردم توش ریختم و وقتی برنج قد کشید و مغزش نرم شد و سیب زمینی ها هم طبیعتا نیم پز شدن آبکش کردم
روش آب ولرم ریختم و گذاشتم آبش بره...بعد شوید رو باهاش مخلوط کردم
دیگ موردنظرم رو روغن ریختم و یه سیب زمینی رو رنده درشت کردم و کف دیگ چیدم
و برنج رو هم روش ریختم و گنبدی کردم و گذاشتم دم بکشه..من برای کنار این غذا مرغ رو با پیاز و چوب دارچین و نمک و فلفل و رب گوجه و آبلیمو گذاشتم بپزه تا جایی که 1 لیوان آب داشته باشه...بعد هم سسش رو صاف کردم و کنار پلو سر کردم همراه مرغ
ته دیگو ببینین..همچین قرچ قوروچی میشه!!
راستش اصلا فکر نمی کردم خوشم بیاد...همش می گفتم برنج با سیب زمینی...هردو نشاسته .. ترکیب خوبی نیست...
ولی برعکس خوشم اومد و دوست داشتیم.. غذای ساده و فوری و راحتی هست...می تونیم دمی هم آماده کنیم... اون آب مرغ رو بریزی رو این ته دیگ....هومممممممممممم
به ما که خیلی مزه داد و دوست داشتیم
امیدوارم شما هم خوشتون بیاد...دست الهام جونم درد نکنه
* جایی خوندم که بدون شوید هم درست می کنن و سیب زمینی رو بعد از پختن توی کره تفت می دن و با برنج مخلوط می کنن
*بدون مرغ و گوشت هم سرو میشه این غذا
عمر گران میگذرد خواهی نخواهی ـ سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی