این غذارو به سبک خودمون درست میکنم میتونید مثل عدس پلو با گوشت چرخ کرده درست کنید ولی من همون عدس پلو یا رشته پلو حتی لوبیا پلو را با گوشت تازه گوسفندی یا ماهیچه که لای پلو پخته میشه دوست دارم و درست میکنم.میانه ام زیاد با گوشت چرخ کرده تو این پلوهای مخلوط خوب نیست
مواد لازم برای 2 نفر:
گوشت تازه گوسفندی یا ماهیچه 400 گرم
لوبیا چشم بلبلی 1.5 پیمانه
برنج 1.5 پیمانه
گرد غوره/زرد چوبه/فلفل نمک /روغن به میزان لازم
گوجه فرنگی/سیب زمینی (به دلخواه)
لوبیا رو نیم پز میکنیم و با برنج که تو آب جوش داره قل میزنه مخلوط میکنیم و آبکش میکنیم.گوشت خام را به همراه گوجه و سیب زمینی با ادویه و گرد غوره و نمک و فلفل آغشته میکنیم. ترجیحا گوشت خیلی زخیم نباشه که بهتر بپزد.
ته قابلمه را چرب میکنیم 2 تا کفگیر برنج و لوبیا کف قابلمه میریزیم و گوشت و سپس گوجه و سیب زمینی را وسط برنج میگذاریم و بقیه پلو مخلوط را روی گوشت میریزیم.توجه داشته باشید 1/3 پلو باید زیر گوشت باشد در واقع گوشت باید ته قابلمه باشد تا خوب بپزد.
سپس غذا را دم میگذاریم برای مدت 2 ساعت.توجه داشته باشید دم غذا باید خوب بالا بیاید تا پخت به خوبی انجام شود.بعد از 1.5-2 ساعت غذا حاضر است و میتوانید روغن یا کره داغ شده روی پلو بریزید و نوش جان کنید
این غذا برای بیمارانی که سرخ کردنی نمی خورند یا غذای مقوی مثل ماهیچه باید بخورند خیلی خیلی سالم و مفیده.خواصه گوشت باقی می ماند و برنج طعمه گوشت را به خود میگیرد و عطر خوبی به غذا میدهد