ارمنی پلو با بال مرغ
چهارشنبه 28 بهمن 1394 7:54 PM
ارمنی پلو با بال مرغ
این غذای خوشمزه و راحتی هست من گاهی به جای بال از ران های کوچک جوجه یا مرغ هم استفاده میکنم
برای این غذا ما نیاز به بال مرغ داریم به اندازه کف قابلمه حالا بستگی به تعداد خانواده هم داره اگه تعداد خانواده شما زیاده از ۲ تا قابلمه نچسب استفاده کنید
من اول بال مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و زعفران مزه دار میکنم
برنج هم به تعداد نفرات خیس میکنیم حالا کمی روغن در قابلمه ریخته و این بالهای زعفرانی مزه دار شده را به روی صاف ان کف قابلمه بچینید و برنجی را هم که آبکش کردی روی ان بریزید و حرارت گاز را اول زیاد کنی تا کمی مرغ ها سرخ شود و سپس کم کنید تا به ان حالت برنج دم بکشد و چند دقیقه آخر باز زیاد کنید تا بالها برشته شود
اگر هم از ران مرغ میخواهید استفاده کنید از ساق ان باید استفاده کنید برش به یک طرف ان میدهید و گوشت آنرا صاف و پهن میکنید استخوان آنرا هم نکشیدید مهم نیست این کار را میکنیم تا هنگام پخت هم مغز پخت بشه و بقیه مراحل ان مثل همان بال مرغ هست