میگو 400 گرم
گردو خرد شده 1 پیمانه
سبزی خورد شده ( شامل گشنیز و خیییلی کم شنبلیله) 1 پیمانه
گوجه فرنگی درشت 3 عدد
پیاز 2 عدد
سیر 2 حبه
برنج 5 پیمانه
زعفرون و کره هم مقداری
اول پیاز نگینی شده رو تا طلایی شدن تفت میدیدم بعد سیر رنده شده رو اضافه میکنیم و باهم بازم تفت میدیم ----> میگو رو که قبلا 3-4 ساعت تو اب لیمو ترش و نمک و فلفل خوابوندیم و بعدش خوب ابشو گرفتیم اضافه میکنیم و تفت میدیدم تا صورتی بشه ----> اضافه شدن گردو و تفت ---->اضافه شدن گوچه پوره شده ----> اضافه شدن زعفرون دم شده ----> اضافه شدن سبزی.
سبزی که اضافه کردیم یه دقیقه صبر میکنیم و دیگه زیرشو خاموش میکنیم. کل این فرایند 15 دقیقه طول میکشه.
بعدش اینو لایه لایه با برنج اب کش شده میریزیم و اخرش روش کره اب شده میدیدم و دم میکنیم.
- گردو خورد شده باشه ولی نه به اندازه فسنجون.
- نسبت گشنیز به شنبلیله 5 به 1 باشه. من خودم دو سه تا پر بیشتر نمیریزم.
خیلی خیلی خوشمزه و خوش خوراکه و پیشنهاد میدم حتما درست کنید. بعدش بسته به ذائقه خودتون میتونید میزان سبزی و گردو و گوجه رو کم و زیاد کنید.
عمر گران میگذرد خواهی نخواهی ـ سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی