ما خونوادگی عاشق این غذاییم.... بعد از ازدواج همسر محترم هم به جمع عشاق این غذا اضافه شدن!!!
طرز پخت:
برنج: یک و نیم پیمانه
کلم برگ سفید: بسته به میلتون..من نصف یه کلم کوچک استفاده کردم
پیاز: 1 دونه
گوشت چرخ کرده: 200 گرم
رب گوجه
نمک، فلفل، زیره، دارچین
طرز پخت:
جونم براتون بگه که در راستای زندگی سالم و کم روغن، من پیازم رو خرد کردم و با زرچوبه و 1 قاشق روغن زیتون توی تابه دورو تفت دادم! سبک که شد گوشت رو توش ریختم و بازم تفت دادم و درش رو بستم تا با بخارش بپزه... رب گوجه و نمک و فلفل و کمی دارچین هم زده بودما .. 3، 4 قاشق آب هم ریختم توش
من اصولا دوست ندارم کلم مثه پیازداغ ریز و نرم بشه توی پلو..واسه همین خیلی ریز خرد نمی کنم...چون آب می ندازه و کوچیک تر هم میشه خودش...کلم ها رو خرد کردم و ریختم توی گوشت و درش رو گذاشتم...بعد از 15دقیقه کلم ها نرم می شن و حجمشون کم میشه... هم زدم و زیره هم اضافه کردم...هم عطر عالی میده به پلوتون هم نفخ کلم رو می گیره. اگه لازم بود که بازم نرم بشه و بپزه بازم درش رو میذاریم...تا جایی که رنگش عوض بشه کمی.
برنجم رو آبکش کردم و با این مایه گوشتی که نباید آب داشته باشه آروم و با احتیاط مخلوط کردم تا دونه های برنج خرد نشن. می تونین هم برنج و موادتون رو لابه لا توی دیگ بریزین و بعد مخلوط کنین..اما من همیشه مخلوط می کنم همین اول. بعدم کف دیگ جاداری رو کمی روغن و ته دیگ دلخواه می ذاریم و برنج رو می ریزیم و روش رو مثه کوه گنبدی می کنیم. اول حرارت رو کمی بالا می کنیم تا بخار کنه و بعد حرارت رو کم می کنیم و اگه لازمه آب و روغن روی برنج می دیم و می ذاریم تا برنج دم بکشه..بعد هم که پلوی خوشمزه تون آماده ست ...ما با ماست و شور خوردیم
عمر گران میگذرد خواهی نخواهی ـ سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی