0

مرصع پلو

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:مرصع پلو
چهارشنبه 28 بهمن 1394  7:35 PM

مرصع پلو
مواد لازم:

کشمش ریز پلویی و زرشک از هر کدام نصف پیمانه

خلال بادام و پسته از هر کدام ۱/۳پیمانه
سینه مرغ یک عدد

روغن یک پیمانه

برنج یک کیلوگرم

زعفران نصف قاشق چایخوری

خلال پرتقال یا نارنج ۱/۳پیمانه

گلاب نصف پیمانه
طرز تهیه:

برنج را آبکش کرده و نیمی ‌از خلال بادام و خلال پرتقال شیرین شده را لابه‌لای برنج دهید و آن را دم کنید. مرغ را تکه تکه کرده، کمی‌سرخ کنید و با نمک، فلفل قرمز، پیاز و زعفران بگذارید تا بپزد به اندازه ای که مرغ کاملاً پخته و نصف پیمانه آب داشته باشد. آب مرغ را با یک پیمانه روغن مخلوط کرده و زمانی که برنج بخار کرد روی آن بریزید. در این هنگام خلال پسته و بادام را آماده کرده (در صورت استفاده از خلال خشک آن را در آب خیس کرده و بعد از زمان کوتاهی از آب در آورید) زرشک و کشمش را شسته و هر کدام را جداگانه در روغن سرخ کنید. خلال پسته و بادام را با گلاب بشویید. زعفران را در آب سرد خیس کرده و بگذارید (بر روی بخار سماور) تا دم بکشد. پس از آماده شدن زعفران و دم کشیدن برنج، زعفران را با دو تا سه کفگیر برنج مخلوط و آن را آماده کنید. در هنگام کشیدن برنج، برنج را در دیسی گرد به شکل هرم بکشید و تکه های مرغ را لابه‌لای برنج بچینید و بعد به ترتیب با زرشک، کشمش، خلال بادام، خلال پسته، خلال نارنج و پلو زعفرانی دور تا دور برنج را تزئین کنید.

طریقه تلخی گرفتن خلال پرتقال:خلال را دوباربجوشانید و آب آن را عوض کنید. سپس پنج الی شش ساعت بگذارید درآب سرد بماند و بین این زمان گاهی آب آن را عوض کنید سپس خلال ها را با یک قاشق شکر و یک لیوان آب چند جوش دهید تا مغز خلال شیرین شود و بعد آن را در صافی بریزید و از شربت آن استفاده کنید.

نکته:
شما می‌توانید برنج را در دیس به شکل پروانه یا پاپیون کشیده و با خلال های مورد نظر آن را تزئین کنید.
برای تزیین می‌توانید از مربای مرکبات، هویج و قیسی نیز استفاده کنید.

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	7qgeqb4b97zd8nfyujk.jpg
بازدید:	7
اندازه:	21.6 کیلوبایت
شناسه:	57899   جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	c7suywg70jcrhbyq08qw.jpg
بازدید:	4
اندازه:	19.8 کیلوبایت
شناسه:	57900

 

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها