مواد لازم
سینه مرغ ...یک عدد
برنج 2 پیمانه
پیاز کوچک یک عدد
پسته کامل و خلال پسته
کشمش
خلال بادام
زرشک
زعفران
نمک
به میزان دلخواه
خوب
اول از همه برنج رو دم بنداز
زرشک رو داخل آب بخیسون و بعد آبکش کن و با روغن کمی تفت بده کمی هم زعفران آب کرده بهش بزن تا خوشکل تر بشه
کشمش رو هم تفت بده
کشمش نباید داخل روغن بجوشه یک تفت کوچیک کافیه
بادام و پسته هم نیاز به تفت دادن نداره
واسه مرصع پلو خلال پوست پرتقال هم میریزن که اگه خواستی بریزی باید خلال پوست پرتقال رو 3 بار و هر بار 20 دقیقه داخل آب بجوشونی و آبش رو عوض کنی تا تلخی پوست گرفته بشه
...............واسه مرغ هم به این ترتیب عمل کن
سینه مرغ رو فیله کن
پیاز رو رنده کن و زعفران رو به پیاز اضافه کن و کمی هم نمک بزن و مرغ رو بخوابون داخلش و حدود یک ساعت
بعد فیله های مرغ رو بکوب
و به نوارهای باریک برش بزن و به این صورت فیله ها رو لوله کن و بزن به سیخ
و آخر کار هم روی مرغ رو زعفران بمال
میتونی داخل فر مرغ رو بپزی که از قبل روی دمای 180 درجه گرمش کن و مرغ رو بذار روی فویل و حدود 20 دقیقه بذار داخل فر و بعد از 15 دقیقه سیخها رو بچرخون
آخر کار هم گریل رو روشن کن تا مرغ برشته بشه
میتونی هم مثل من روی کباب پز مرغ رو سرخ کنی
........................
پلو که دم افتاد
من مقداریش رو زعفرانی کردم و ریختم داخل یک کاسه پیرکس
و لایه لایه مواد و برنج رو ریختم و داخل بشقاب برگردوندم و مرغ رو هم گذاشتم کنارش
و سرو کردم
عمر گران میگذرد خواهی نخواهی ـ سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی