0

پلو بندری

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پلو بندری
چهارشنبه 28 بهمن 1394  7:29 PM

پلو بندری


طرز تهیهٔ پلو بندری
برای ۴ نفر
برنج ۳ پیمانه
آب ۴ پیمان
ه فلفل سیاه و نمک به میزان لازم
پیاز ۱ عدد خلال شده
سیر کوبیده ۵ حبه
ادویّه کاری ۱ قاشق چای خوری
روغن مخصوص سرخ کردن
گوجه فرنگی‌ نگینی فیله شده
کنسرو تن ۱ عدد
سبزی شامل تره،جعفری،گیشنیز،شوید،ترخ ون هرکدوم ۴۰ گرم.
روش پخت:
برنج رو ۲ تا ۳ ساعت قبل خیس می‌کنیم با آب و نمک. پیاز و سیر و ادویّه کاری را به ترتیب در تابه‌ای حاوی روغن تفت داده سپس گوجه و نمک و فلفل و تن را اضافه و تفت میدیم. حالا سبزی رو اضافه کرده و دو تا ۳ دقیقه تفت داده و به همراه کره و زعفران و برنج روی حرارت زیاد میذاریم تا جوش بیاد.در هنگام پخت یکی‌ دو بار برنج رو هم می‌زنیم و بعد میذاریم دم بکشه

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_1093.jpg
بازدید:	5
اندازه:	102.3 کیلوبایت
شناسه:	33656   جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_1095.jpg
بازدید:	4
اندازه:	97.7 کیلوبایت
شناسه:	33657

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها