0

دمپخت گوشت و عدس

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

دمپخت گوشت و عدس
چهارشنبه 28 بهمن 1394  6:15 PM

دمپخت گوشت و عدس


من عاشق این غذا هستم. تا حالا برای هر کس هم که درست کردم خوششون اومده.


مواد لازم برای دو نفر
گوشت تیکه شده ۳۰۰ گرم
پیاز یک عدد
رب گوجه ۲ قاشق غذا خوری
گوجه یک عدد
عدس یک پیمانه
برنج یک و نیم پیمانه
نمک، فلفل، ادویه، زرد چوبه به میزان لازم

گوشت رو با پیاز و ادویه جات تفت داده رب گوجه و یه دونه گوجه فرنگی‌ پوره شده اضافه کرده و باز هم تفت میدم و بعد سه لیوان آب اضافه می‌کنم و میزارم بپزه در اواخر پخت گوشت عدس و بعد برنج رو اضافه می‌کنم. در این موقع باید آب تو قابلمه یه بند انگشت بالاتر از برنج باشه. وقتی‌ که آب تمام شد در قابلمه رو میذارم شعله رو کم می‌کنم و میزارم که دم بکشه.

 

Attached Thumbnails

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	S7302351.jpg
بازدید:	8
اندازه:	95.5 کیلوبایت
شناسه:	28033

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها