به ازای هر 3پیمانه برنج یک پیمانه عدس جدا میذارم بپزه.
برنج هم که ابکش کردم یا اگه کته هست ابش تموم شده،عدس ها رو به اضافه زردچوبه،ادویه پلویی،فلفل سیاه و دارچین به برنج اضافه کرده و خوب مخلوطشون میکنم و برنج رو تو قابلمه ریخته و جدا میذارم دم بکشه.
مرغهایی رو که قبل پختم به تیکه های خرد شده ای 2سانتی تیکه میکنم.و علاوه بر زعفران حین پخت یکم دیگه زعفران اب کرده روی تیکه ها میریزم تا خوشرنگ تر بشه.یه وقتا هم بجای مرغ گوشت چرخ شده رو یا قلقلی میکنم یا همینطوری با پیاز و ادویه و
یه پیاز داغ مشت هم جدا درست میکنم و کشمش های شسته شده و خیس خورده رو به پیاز ها اضافه میکنم.خوب که سرخ شدن و بقول خودم پفکی شدن و پف کردن یه هوا دارچین میریزم و سریعا زیرش رو خاموش میکنم.
موقع سرو هم که ملاحظه میفرمایید.
عمر گران میگذرد خواهی نخواهی ـ سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی