0

شوید باقالی پلو با گوشت و مرغ و ماهي

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:شوید باقالی پلو با گوشت و مرغ و ماهي
چهارشنبه 28 بهمن 1394  6:11 PM

مواد لازم براي ماهيچه:


ماهيچه.................چهار عدد (گردن گوساله: يک عدد)

پياز.......................دو عدد متوسط چهار قاچ شده

زردچوبه.....................يک قاشق مربا خوري

رب گوجه فرنگی........... یک قاشق غذاخوری (در صورت تمايل)

برگ بو............................1 عدد

آب.......................يک و نيم ليتر

نمک و فلفل..........مطابق ذائقه

نکته: فوت کوزه گري:

در هنگام پخت گوشت از نمک استفاده نکنيد، چون ماهيچه جمع مي شود. براي پخت بهتر ماهيچه از زودپز هم مي توانيد استفاده کنيد.

مکمل اصلي باقالي پلو، ماهيچه است. اين دو با هم از دير باز در فرهنگ غذاي ايراني شناخته شده اند. اما گردن گوساله هم با باقالي پلو خوشمزه است. ماهيچه البته مکمل خوشمزه و لذيذتري براي باقالي پلو است. گوشت باقالي پلو را اگر تازه انتخاب کنيد، بهتر است.

ماهيچه را ابتدا بايد با زردچوبه و پياز و رب سرخ کنيد. از سير و بقيه ادويه ها هم غافل نشويد.

با اين حال زردچوبه ادويه اصلي ماهيچه است.

بعد از تفت دادن گوشت، آب جوش (در حال قل زدن)، به قابلمه اضافه کنيد.


حواستان باشد که ماهیچه در هنگام پخت، کف می کند، کف روی آن را بگیرید. حرارت را روی درجه متوسط قرار دهید.

دو سه ساعتي زمان لازم داريد تا ماهيچه ها خوب آب پز شوند.

بعد از پختن گوشت، آن را از آب خارج کنید. آب گوشت را صاف کنید، یعنی برگ بو و پیازها را از آب جدا کنید.

کمی نمک روی گوشت بپاشید و بگذارید کمی بماند تا مزه دار شود.

در پنج دقيقه آخر، کمي آبليمو و زعفران به محتويات اضافه کنيد.

رنگ، بو و طعم بهتري به شما مي دهد. پس از آن گوشت غذاي شما آماده است.

اگر ماهيچه را يک بار ديگر بعد از آبپز شدن سرخ کنيد، حتماً لذيذتر هم مي شود.

مي توانيد در کنار اين پلو، از گوشت بره هم استفاده کنيد. گوشت بره طعم فوق العاده اي به اين غذا مي دهد.

نكته مهم يادم رفت بالا تايپ كنم براي پلو:

برگ برنده باقالی پلو رستوران ها، استفاده از شوید تازه است. اگر از شوید تازه استفاده کنید، طعم باقالی پلوتان بهتر می شد.

باقالی پلو با مرغ

بهترین روش برای درست کردن مرغ همراه با باقالی پلو این است، که در ابتدا مرغ را سرخ کنید.

به حدی که رویش طلایی شود. بعد از این که مرغ ها سرخ شد، آن را آبپز کنید؛ رب گوجه فرنگی، ادویه، نمک، زعفران و زردچوبه، گزینه مناسبی برای سس مرغ است.

یک ساعت برای پخت آن زمان مناسبی است. می توانید برای خوش طعم شدن آن از شاخه های کرفس و هویج نیز استفاده کنید.

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	003.JPG
بازدید:	0
اندازه:	31.0 کیلوبایت
شناسه:	16813   جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	untitled.JPG
بازدید:	0
اندازه:	61.3 کیلوبایت
شناسه:	16814

 

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها