0

زرشک پلو

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:زرشک پلو
چهارشنبه 28 بهمن 1394  6:07 PM

براي پخت مرغ:

1- مرغ و پياز و يه كمي ادويه نمك و فلفل قرمز رو با كره و يه كمي روغن، حسابي تفت ميدم.
2- يك قاشق سر خالي يا نصف قاشق هم رب ميزنم تا همينطور كه تفت داده ميشه ربش هم سرخ بشه.
3- بعد 1 ليوان آب ميريزم تو قابلمه درشو ميذارم تا بپزه بعد كه يه كمي از آب مرغ مونده بود 1/4 ليوان زعفران دم كرده ميريزم.

براي تفت دادن زرشك

زرشك رو هميشه تو فريزر نگهداري ميكنم واسه همين هميشه تازه گيشو حفظ ميكنه و البته هم بگم زرشكي كه ميگيري خيلي مهمه ..براي من يكي برام آورده كه خودشون كاشت زرشك دارند.خداييش هم زرشكش حرف نداره. آبدار و قرمز.

1- مقداري كه مي خوام رو ميريزم تو يه ظرف آب ميريزم توش يه كمي بمونه بعد از آب درش مي يارم .

2- تو روغن تفتش ميدم. خلال پسته و بادام هم بهش اضافه ميكنم ولي ديگه تفت نميدم.

برنج هم كه آبكش ميكنم و يه كمي با زعفرون قاطي مي كنم و براي تزئين استفاده ميكنم.

اميدوارم تونسته باشم كامل توضيح بدم.

.من جديدا مرغ رو فقط با پياز و زعفرون ميذارم بپزه ..خيلي عالي ميشه.خيلي خوشمزه ميشه.

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها