پاسخ به:زرشک پلو
چهارشنبه 28 بهمن 1394 6:04 PM
بعد از يخ زدايي مرغ پياز حلقه ميكنم كف تابه ميچينم اونوقت مرغها رو روش ميچينم يكي دو قاشق آب اضافه ميكنم آهان يادم رفت رو مرغها رو هم كمي نمك ميزنم درب تابه رو ميزارم تا 10 دقيقه بمونه اينجوري خون آبه هاش بيرون مياد و مرغ از صورتي به رنگ سفيد در مياد گاهي وقتها هم ميزارم با روغني كه مرغ پس ميده يه كوچولو تفت بخوره حالا مرغ آماده آب پز كردنه.... يه پياز تفت داده شده (ميتونيد با يه كوچولو كره تفت بديد و همين طور ميتونيد پياز رو يا ريز خرد كنيد يا ريز رنده كنيد)+ادويه دلخواه+رب گوجه كمي + آب اضافه ميكنيم مرغها رو در اين سس ميچينيم من بيشتر وقتها اگر فلفل دلمه اي تو يخچال داشته باشم حتماً واسه طعم مرغ استفاده ميكنم بنظرم بوي خوبي به مرغ ميده ..... ديگه اينكه واسه سس اصلي تركيبي از رب گوجه (ميزانش به دلخواه هست اگر شما هم مثل من سس زياد با مرغ رو دوس داريد به دلخواه خودتون رب بزنيد )+ يكم نمك زعفران دم كرده رو خوب با هم مخلوط ميكنيم (اين سس بايد غليظ باشه) رو مرغها ميريزيم...... همين ديگه! (: من حدود 30 دقيقه ي آخر دم كني ميزارم بنظرم اينجوري مرغ فوق العاده خوش بافتي خواهيم داشت .....
اين اصلي ترين روش براي درست كردن زرشك پلو هست......
واسه زرشك من كره +زعفران دم كرده+ يكم آب (آنقدري كه شكر رو حل كنه) يك قاشق شكر (دلخواه هست ميتونيد نريزيد ميتونيد يه قاشق بيشتر بريزيد) رو ميزاريد وقتي داغ شد زرشك رو داخلش بريزيد اينجوري مواد به جسم زرشك نفوذ ميكنه و زرشك پفكي ميشه...
وقتي هم ميخوايد در ظرف سرو بكشيد خوب قطعاً هر كي و هر خونواده اي روشهاي خاص خودش رو داره
من گاهي وقتها يه كفگير برنج ميريم و برنج زعفراني و همين طور زرشك رو روش ميپاشم و بعد يه تيكه مرغ روش ميزارم دوباره همون كار رو ميكنم ميشه مرغ رو هم روش گذاشت
عمر گران میگذرد خواهی نخواهی ـ سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی